Džastin Biber postao otac! Ime bebe je spoj nespojivog, a evo i kog je pola (foto)

Džastin Biber postao otac! Ime bebe je spoj nespojivog, a evo i kog je pola (foto)

Autor: | 25/08/2024

0

Vest da je Džastin Biber postao otac pre dva dana oduševila je svetsku javnost.

Njegova supruga i poznata manekenka Hejli Biber porodila se u petak, 23. avgusta, i donela na svet njihovo prvo dete, sina kojem su dali nesvakidašnje ime.

Theo Wargo/Getty Images

 

Tridesetogodišnji pevač je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju stopala svog sina pored mamine ruke, saopštivši tako da je postao tata, a u opisu je otkrio ime mališana.

– Dobro došao kući. Džek Bluz Biber – napisao je srećni novopečeni otac.

Džek je ime koje se često daje u Americi i smatra se varijantom imena Džon, što znači „Bog je milostiv”, kao i verzijom imena Džejkob.

 

 

Ima keltske korene i uglavnom važi za tradicionalno, dok je Bluz nešto neobičniji deo imena sina Džastina i Hejli Biber jer je par verovatno bio inspirisan istoimenim žanrom muzike.

Biberovi su dobili mnogo čestitki od fanova i svojih poznatih prijatelja, a oni su tek u maju ove godine saopštili da čekaju dete.

I tako je Džastin Biber postao otac, a nije nam nepoznata činjenica da je svetska javnost gotovo svakodnevno godinama spekulisala o potencijalnoj trudnoći njegove izabranice.

Pročitajte: Džastin Biber postaje otac, prve fotografije trudne Hejli

Hejli je u nekoliko navrata morala da se oglašava i moli ljude da ne vrše pritisak na supruga i nju i ne analiziraju njeno telo.

Tako je nakon jednog izlaska na crveni tepih posle kog se pričalo da je trudna poručila:

– Imam na jajniku cistu veličine jabuke. Nemam endometriozu niti sindrom policističnih jajnika, već cistu na jajniku koju sam imala već nekoliko puta i nikad nije bilo zabavno – poručila je tada gospođa Biber.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images