Ceca na Kipru uživa sa ovim muškarcem, nije želela da krije koliko im je lepo zajedno (foto)

Ceca na Kipru uživa sa ovim muškarcem, nije želela da krije koliko im je lepo zajedno (foto)

Autor: | 25/08/2024

0

Ovih dana Ceca Ražnatović na Kipru uživa u zasluženom odmoru.

Folk zvezda je sa koncertnom sezonom završila sredinom juna ove godine i od tada je potpuno posvećena snimanju novih pesama.

Antonio Anhel / Ata images

 

Kako su radovi na vili u Aja Napi gotovi, pevačica je odlučila da napravi pauzu i od snimanja u studiju i da poslednje dane avgusta provede na svom omiljenom mestu.

Ono što je zanimljivo je da njoj niko od članova porodice ne pravi društvo već muškarac koji je dobro poznat javnosti.

Naime, muzička zvezda objavila je nekoliko video-snimaka i fotografija iz prestižnog restorana u kiparskom gradu gde je uživala u muškom društvu, a svi fanovi su se zapitali na trenutak o kome je reč.

Pročitajte: Ovaj broj cipela nosi Ceca Ražnatović, neočekivano, zar ne?

Ceca Ražnatović na Kipru je na uživala na večeri sa reperom MC Stojanom koji je podelio trenutak sa folk zvezdom. Njih dvoje su ispijali koktele, a Ceca nije skidala osmeh.

- Nama je top - napisala je Ceca, koja na licu nije imala ni trunku šminke, a beli top je savršeno istakao njen taman ten.

Instagram

 

Ovaj spoj retko ko je očekivao, a očigledno je da su Ceca i reper bliski prijatelji te su se i na letovanju našli da provedu nezaboravne trenutke.

Podsećanja radi, folk diva već 18 godina poseduje vilu od 600 kvadrata na Kipru. Svaki detalj enterijera urađen je po njenoj zamisli, a u dvorištu se nalazi kapela Srpske pravoslavne crkve. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti