Baš na 39. rođendan Radi se ostvarila najveća želja: Sreća je konačno tu (foto)

Baš na 39. rođendan Radi se ostvarila najveća želja: Sreća je konačno tu (foto)

Autor: | 25/08/2024

0

Album Rade Manojlović publika i njene kolege dugo su priželjkivale.

Poznata kao profesionalac, pevačica nije želela da objavljuje nove singlove, već je vredno i temeljno radila na novoj ploči koja je danas konačno puštena u etar.

Instagram screenshot

 

Muzička zvezda odlučila je da baš danas, na svoj 39. rođendan, publiku obraduje novim numerama i celokupnim albumom koji će sigurno biti pravi hit ove jeseni.

Iako je red da slavljenica na svoj dan dobija poklone, Rada je odlučila da poklonom obraduje one koji je vole i podržavaju od početka njene karijere.

Uz kadrove iz novih spotova, uputila je reči zahvalnosti onima koji su najviše verovali u nju.

- Najveću zahvalnost dugujem mojoj sestri Maji i Vladimiru Rankoviću koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat, „Prva dama”, konačno ugleda svetlost dana.

Pročitajte: Rada Manojlović iskreno o bivšem dečku, evo u kakvim je sada odnosima sa Milanom Stankovićem

- Hvala svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim.

Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove – poručila je Rada Manojlović.

 

 

Pevačica se posebno obratila fanovima uz reči zahvalnosti što su strpljivo čekali novi album i konstantno joj davali motivaciju da da sve od sebe.

Brojne kolege poput Milice Pavlović, Aleksandre Prijović, Andreane Čekić, Milice Todorović su joj čestitale na ovom velikom projektu, a ne sumnjamo da će Radine nove pesme uvrstiti u njihove repertoare na nastupima.

Da li ste već poslušali novi album Rade Manojlović ili makar neku od novih numera?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić M.M./ATAImages