10 meseci od očeve smrti, Jana Laušević u Srbiji, koliko samo liči na oca

10 meseci od očeve smrti, Jana Laušević u Srbiji, koliko samo liči na oca

Autor: | 25/08/2024

0

Najmlađa ćerka Žarka Lauševića Jana rođena je i živi u Americi a u Srbiju obožava da dođe kad god joj obaveze to dozvole.

Uvek kada je u srpskoj prestonici ona se vidi sa svim dragim ljudima, a među njih spada i kum njenog pokojnog oca Milutin Mima Karadžić.

Dalibor Danilović

 

Poznato je koliko su Žarko i Mima bili bliski i da je Karadžić veoma teško podneo smrt kuma i najboljeg prijatelja, ali tu su njegovi naslednici sa kojima se trudi da održi prisan odnos.

Tako je na Instagramu glumac objavio fotografiju staru 20 godina i jednu nastalu juče na filmskim susretima u Nišu, a na obe on pozira sa Janom.

„Žarko i Jana Laušević sa mnom u Njujorku pre 20 godina i Jana i ja sinoć u Nišu”, napisao je Karadžić u opisu fotografije.

Ćerka Žarka Lauševića blistala je u žuto-zelenoj letnjoj haljini a njeno lice krasio je širok osmeh jer je sa kumom uvek dobra zabava.

Pročitajte: Dirljiva fotografija najmlađe ćerke Žarka Lauševića - Koliko samo liči na oca!

Ono što su svi prokomentarisali koji su pomenutu fotografiju ugledali je da najmlađa Žarkova naslednica u mnogome fizički podseća na njega.

 

 

Ko je „zavirio” na njene profile na društvenim mrežama, lako je mogao da zaključi da je Lauševićeva najmlađa mezimica veliki ljubitelj životinja, naročito pasa. Osim toga, u slobodno vreme radila je kao instruktor plivanja za decu.

Jana, koja ima 23 godine, u međuvremenu je završila fakultet i posvetila se karijeri u oblasti medija i marketinga.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Vladimir Radojičić

Slične Vesti