Milena Radulović i Ognjen Janković nikad srećniji, fotografije sa venčanja oduševile

Milena Radulović i Ognjen Janković nikad srećniji, fotografije sa venčanja oduševile

Autor: | 26/08/2024

0

Ljubav Milene Radulović i Ognjena Jankovića traje već nešto više od godinu dana, a kroz naizgled kratak period prošli su toliko toga.

Zbog toga oni koji ih poznaju tvrde da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo, pa se prijatelji i porodica nadaju da će oni možda vezu uskoro podići na neki viši nivo, veridbom ili čak brakom.

instagram/milena radulovic

 

On je njoj najveća podrška kroz procesa suđenja sa Miroslavom Mikom Aleksićem koga je pre nekoliko godina optužila za silovanje, dok je glumica sve vreme uz svog izabranika i njegove mezimice tokom teškog perioda pošto mu je bivša supruga preminula u aprilu ove godine.

Sada je došlo vreme za slavlje i divne trenutke, a glumica se lepim povodom juče oglasila na Instagramu objavivši nekoliko fotografija.

Ljubav Milene Radulović i Ognjena Jankovića mnogima je inspiracija

Naime, pevačica Mira Maletković, poznata kao M.IRA, iznenadila je svoje fanove prelepim kadrovima sa venčanja.

Lepa mlada izgovorila je sudbonosno "da" Italijanu u Beogradu, a posebnu pažnju privukla je kuma, glumica Milena Radulović, koja je zasijala u pratnji repera Ognjena Jankovića.

Instagram

 

Mira Maletković postala je poznata široj javnosti učešćem na "Pesmi za Evroviziju", a njeno venčanje sa Italijanom izazvalo je veliko interesovanje.

Kuma, poznata glumica Milena Radulović, zasijala je na venčanju u pratnji svog partnera, repera Ognjena Jankovića iz grupe "Beogradski sindikat".

Pročitajte: Da li je Mileni Radulović bilo mesto na Bojaninoj sahrani - Glumica na meti stravičnih komentara

Milena je na svom Instagramu podelila video sa događaja uz simpatičan opis: "Stiže kuma". Kasnije je objavila sliku mladenaca i fotografiju sa Ognjenom uz komentar: "I kumovi kidaju".

Ne znamo da li je kuma uhvatila bidermajer pa da i ljubav Milene Radulović i Ognjena Jankovića uskoro bude krunisana brakom. Sačekaćemo i videti u mesecima koji su pred nama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti