Sreća u porodici Rokvić je ogromna! Svaka majka živi za taj dan

Sreća u porodici Rokvić je ogromna! Svaka majka živi za taj dan

Autor: | 26/08/2024

0

U porodici Rokvić slavi se! Majka Slavica ne može biti ponosnija na sinove Nikolu i Marka.

Nakon što je pevač Nikola Rokvić prešao 1.060 kilometara na hodočašću i prikupio više od 40 miliona dinara, koje je namenio za pomoć bolesnoj deci, došlo je vreme da i Marko usreći majku, a lepe vesti podelio je ponosni brat.

Instagram

 

Ponosan na mog brata! Tvoje vreme je došlo, drago mi je da si odlučio da se ozbiljno baviš muzikom, zaslužio si da pevaš i svetlaš obraz našeg Marinka! Vreme je da pokažeš šta sve znaš!

Pročitajte: Iskrena ispovest Nikole Rokvića - Vera je Bojani i meni pokazala pravi put

A za budućnost naše muzike ne treba da brinemo, tu je i treća generacija Rokvića, ćićijev sinovac Despot! Njega ćete tek čuti. Isti stric - napisao je Nikola ispod snimka svog brata na bini.

Naime, Marko Rokvić nastupao je na Tašmajdanu povodom velikog jubileja i obeležavanja sto godina Radio Beograda, a RTS je organizovao dva spektakularna koncerta na kojima su se okupila velika imena današnjice, dok je Marko svojom izvedbom tatine pesme "Skitnica" najavio veliki povratak na muzičku scenu. 

Mirko Tabašević

 

Mama Slavica takođe je podelila dirljiv snimak sa Tašmajdana i sve nas podsetila koliko je Marko Rokvić talentovan i spreman da najlepšim sjajem obasja muzičku scenu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti