Rada Manojlović konačno predstavila novog dečka, za nju je učinio što nijedan do sada nije

Rada Manojlović konačno predstavila novog dečka, za nju je učinio što nijedan do sada nije

Autor: | 27/08/2024

0

Rada Manojlović je u nedelju, 25. avgusta, na svoj 39. rođendan objavila novi album koji je publika godinama sa nestrpljenjem iščekivala.

„Prva dama”, kako se zove pevačicina nova ploča, već je našla put do srca publike, a ono što je zanimljivo da je dečko Rade Manojlović pisao deo teksta za jednu numeru.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U pitanju je pesma koja je izašla sa danom zakašnjenja, tačnije juče, jer se čekalo odobrenje licence, a nosi naziv „Nisam drogirana”.

Tekst koji Rada peva pisala je neprikosnovena Marina Tucaković, a vrlo je zanimljiv detalj o autoru muškog dela teksta.

Kako prenose domaći mediji, drugi deo muškog teksta u pesmi pisao je ni manje ni više nego novi dečko Rade Manojlović, Vladimir Ranković.

Jasno je da se pevačica u poslednje vreme umnogome oslanja na jaču polovinu i da je konačno emotivno zadovoljna, a njen novi partner i te kako želi da učestvuje u svemu što je njoj značajno.

Pročitajte: Baš na 39. rođendan Radi se ostvarila najveća želja - Sreća je konačno tu (foto)

Ono što takođe niko nije primetio jeste činjenica da je Rada u zahvalnici otkrila i identitet partnera.

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji, Vladimiru Rankoviću i I, koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat „Prva dama” konačno ugleda svetlost dana.

Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove.

 

 

Ovaj album je rezultat zajedničkog truda i ljubavi, i nadam se da će svaka pesma na njemu pronaći put do vaših srca. Hvala svima, uživajte u muzici! - napisala je Rada.

Inače, pevačicin novi izabranik iza sebe ima brak i dvoje dece a od kada su uplovili u emotivnu vezu su nerazdvojni, te nije ni čudo što joj je upravo on najveća podrška bio dok je radila na novom projektu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti