9 meseci od razvoda, Marko Vuleta pokazao bebu, koliko je samo preslatka (foto)

9 meseci od razvoda, Marko Vuleta pokazao bebu, koliko je samo preslatka (foto)

Autor: | 27/08/2024

0

U decembru prethodne godine kao bomba je odjeknula vest da se Ivana Španović i Marko Vuleta razvode posle samo dve godine braka.

O razlozima rastanka nisu želeli da govore javno, svako je nastavio svojim putem, a fitnes instruktor sreću je pronašao u toplijim krajevima, tačnije u Dubaiju, gde se preselio nedugo nakon kraha braka.

Dragan Gojić/ATAImages

 

Dok se sportistkinja okrenula karijeri i takmičenjima, njen bivši suprug vredno radi u Emiratima, a kad god mu obaveze to dozvole, vreme provodi sa prijateljima.

Pre nekoliko dana osvanula je na Instagramu fotografija Marka Vulete koja je privukla veliku pažnju javnosti, a uverićete se i sami zbog čega.

Naime, fitnes instruktor na pomenutoj slici u naručju drži bebu od svega nekoliko meseci pa su se mnogi koji ga prate na trenutak iznenadili.

Pojavili su se i komentari koji su aludirali da je možda preslatka beba njegova, ali istina je ipak da je u pitanju dete bliskih prijatelja kojima je bio u poseti.

Pročitajte: Jedna fotografija pokazala da će doći do razvoda! Ivana Španović nije smela ovo da uradi na venčanju

Instagram

 

Ivanin bivši muž imao je široki osmeh na licu dok je pozirao sa preslatkom devojčicom, pa su mnogi složni u jednom - a to je da bi mu jedna beba baš pristajala.

Podsećanja radi, atletičarka i fitnes trener 2021. godine venčali su se na salašu u Vojvodini, a čitava ceremonija bila je poput onih iz bajke.

Činilo se da je i njihova ljubav bajkovita, s obzirom da je Ivana nedugo nakon raskida desetogodišnje veze uplovila u romansu sa Markom za koga se ubrzo i udala.

Ipak, njihovoj sreći je došao kraj u decembru prethodne godine. Ostali su u korektnim odnosima iako ne žele jedno o drugom da govore u javnosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Marija Mladjen/ATAImages

Najnovije vesti