Kolegama je teško to da izgovore, ali... Istina o uspehu Aleksandre Prijović ugledala svetlost dana

Kolegama je teško to da izgovore, ali... Istina o uspehu Aleksandre Prijović ugledala svetlost dana

Autor: | 27/08/2024

0

O uspehu Aleksandre Prijović ne prestaje da se priča.

I dok ona skoro godinu dana bez prestanka puni hale po Srbiji i regionu na turneji „Od istoka do zapada“, većina kolega do sada joj je čestitala na enormnom uspehu, a među onima koji nisu ostali imuni na njen uspeh je i Dragan Stojković Bosanac koji je dao svoj sud.

M.M./ATAImages

 

U moru pohvala, ali i ponekih zavidnih komentara, producent sa višedecenijskim iskustvom otkrio je šta se krije iza neverovatne pomame za mladom pevačicom.

- Mi treba da, koliko god je teško kolegama i koleginicama pevačima da to izgovore, to treba da podržimo, ona je proizvod Srbije, to treba bodriti i političari bi trebalo da se zamisle kada bi oni mogli ovde da napune halu, a kamoli u Hrvatskoj i Bosni.

Pročitajte: Direktno, bez pardona i pred svima - Brena javno spustila Prijovićku, jednom rečenicom je postavila na mesto

Mislim da je ona napravila nešto što je za respekt, sem ako bude mogla da podnese takvu količinu udara kao cunami, a kako će izneti kada se sve završi, videćemo gde je - rekao je Bosanac.

Stojković je dodao da njen talenat i trud nisu jedini faktori uspeha.

- Da budemo jasni, ona je i snaja jedne od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica i tenisera. Ne znam da li ima uticaja, ali svi je znaju tako.

To je kao problem dece poznatih roditelja, ja želim njoj puno sreće i uspeha, da je grlo služi, pune hale kao što će i biti, pa neka se zamislimo svi, ali to je za respekt i bravo, Prijovićka - poručio je nedavno u emisiji „Zvezde Granda specijal“.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages