Mali Luka odlazi u Tursku na lečenje, Karleuša uplatila novac! Dečaku se obratila emotivnom porukom VIDEO

Mali Luka odlazi u Tursku na lečenje, Karleuša uplatila novac! Dečaku se obratila emotivnom porukom VIDEO

Autor: | 28/08/2024

0

Mali Luka heroj je nacije. Šansu da odrasta kao sva druga deca i izleči se od opake bolesti konačno je dobio. 

Maleni Luka Rodić iz Bačke Palanke u februaru 2024. godine suočio se stravičnom dijagnozom - tumorska promena na desnom bubregu i tumor u zadnjoj lobanjskoj jami. Jedino rešenje videlo se u lečenju u Turskoj. Jelena Karleuša pokazala je juče, po ko zna koji put, koliko srce ima. 

TV Happy Youtube

 

Naime, Luka je dobio priliku da nastavi lečenje na klinici u inostranstvu, gde su planirani specijalistički pregledi i zračne terapije.

Zbog hitnosti situacije, bile su neophodne donacije za pokrivanje troškova specijalističkih pregleda, laboratorijskih analiza, bolničkog lečenja, radioterapije, lekova, suplemenata, medicinskih pomagala, kao i troškova smeštaja i prevoza tokom lečenja.

Pročitajte: Dragi Boro, legendo... Oglasio se Vučić nakon nove vesti o rokeru

Jedna od osoba koja je uplatila pomoć je i Jelena. Luki se emotivnom porukom obratila i putem Instagrama. 

Instagram printscreen

 

„Luka, ćao. Ja se zovem Jelena i ptičica mi je rekla da uskoro ideš u Tursku avionom. Da si mnogo dobar, mnogo pametan i najhrabriji dečak. Molim te, zbog mame i tate koji mnogo brinu zbog tebe, želim da im pokažeš da si veliki borac i još veći pobednik.

Mama, tata, tata Željko, da nema suza kao danas, sem suza radosnica. Znam da je teško, ali verujte u pobedu, verujte u dobre ljude, verujte u pozitivnu energiju i verujte u Luku, to je najbitnije.

Pročitajte: Saša Popović nije dobro, prebačen u bolnicu u inostranstvo

Da se uskoro svi zajedno vratite u Srbiju kao srećni i zdravi ljudi i da proslavimo veliki uspeh. Volim vas i svi smo uz vas”, rekla je u emotivnom videu Jelena.

Oni koji skupljaju pomoć za Luku javno su zahvalili Jeleni, ali su zamoili ljude da nastave da uplaćuju novac jer nije još uvek prikupljen sav potreban finansijski deo potreban za Lukino lečenje.

Luka, srećno! 

Bravo, Jelena!

Komentari (0)

Loading
Stana Luković youtube printscreen "Prvi red" K1

Najnovije vesti