Karleušu pomenuli u emisiji na RTS, usledila reakcija voditeljke, nije joj bilo svejedno VIDEO

Karleušu pomenuli u emisiji na RTS, usledila reakcija voditeljke, nije joj bilo svejedno VIDEO

Autor: | 28/08/2024

0

Pevačica Jelena Karleuša godinama je, prema njenim rečima, bila persona non grata na Javnom servisu, gde se pre nekoliko dana pomenulo njeno ime.

Prvi put nakon zabrane JK se pojavila na RTS-u 2021. godine u novembru kada je snimila emisiju „Oko magazin”.

TV Happy Youtube

 

 

Govorila je na temu muzike i sporta, a ovu informaciju je za potvrdio PR menadžer i producent Zoran Birtašević.

Na „crnoj listi” RTS-a završila je po nalogu tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, a na pitanje kada se poslednji put pojavila na ovoj televiziji, rekla je:

- Pre 150 godina! Tijanić je imao problem s mojim grudima, rekao je to u Dnevniku, da ga je scenografija podsećala na moje grudi. 

Pročitajte: Mali Luka odlazi u Tursku na lečenje, Karleuša uplatila novac - Dečaku se obratila emotivnom porukom VIDEO

Ipak, čini se da je Jelenino ime sada dozvoljeno izgovoriti na Javnom servisu.

Naime, Marija Cvijetićanin, osnivačica udruženja „Ventura”, gostovala je u emisiji „Jedan dobar dan” na RTS-u, gde je otkrila da je donacija Jelene Karleuše značajno pomogla organizaciji u njenom radu sa psima kojima je pomoć hitno potrebna.

- Prva javna ličnost koja se odazvala je Jelena Karleuša. Ona je donirala pola miliona dinara što je nama stvarno, u tim momentima, mnogo značilo. Tamo nije bilo ničega.

Značilo je za te početne radove. Počeli smo da pravimo bokseve. Jelena je donirala novac i za čipovanje pasa i za dosta toga što je bilo hitno u tom momentu.

Nakon toga je otvoren namenski račun koji je samo za te pse, koji ostaju tamo na staništu, da bismo svima pomogli - rekla je Marija, dok je voditeljka kratko izustila „aha” i prešla na drugo pitanje, bez oklevanja, što se može videti na snimku od 1:11 minuta, pa do kraja emisije.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs TV Happy Youtube

Najnovije vesti