Vladan Milojević sinoć je Zvezdu odveo u Ligu šampiona, a ovu lepoticu pred oltar, opčinila ga je sa samo 19 godina

Vladan Milojević sinoć je Zvezdu odveo u Ligu šampiona, a ovu lepoticu pred oltar, opčinila ga je sa samo 19 godina

Autor: | 29/08/2024

0

Vladan Milojević (54) sinoć je ispisao još jednu važnu epizodu u istoriji domaćeg fudbala. Crvena zvezda pobedom 2:0 nad norveškim timom Bode Glintom plasirala se u Ligu šampiona. 

Strelci za beogradski klub bili su Brazilac Duarte iz penala u 24. minutu i Uroš Spajić u 59. minutu.

Posle meča usledilo je veliko slavlje, a trener Vladan Milojević je pred Delijama završio na kolenima i u suzama.

Nekadašnji sjajni fudbaler, a sada trener Crvene zvezde, Vladan Milojević na konferenciji za štampu održao je veoma emotivan govor. 

Dušan Milenković / ATA Images

 

- Ovo je velika stvar. Crvena zvezda i srpski fudbal prolaze kroz medijsko blato. Drago mi je da ćemo moći da predstavljamo Srbiju.

Prošli smo na veliki hrišćanski praznik, Veliku gospojinu. Razgovarao sam sa mojim igumanom, ovaj prolaz mi je najdraži jer smo otišli dalje na najveći hrišćanski praznik.

Pročitajte: Jelena Đoković dobila konkurenciju, supruga Alekse Avramovića sinoć najlepša, Teodora je samo takva dama FOTO

Okrećemo se žrebu i domaćem prvenstvu. Lepo je plasirati se.

Preponosan sam na igrače i stručni štab. Odradili smo jako dobar posao. Igrali smo protiv fenomenalne ekipe. Kad smo izvukli Bode, nije mi bilo svejedno - rekao je vidno srećan Milojević. 

Dušan Milenković / ATA Images

 

Vladan Milojević veoma je ponosan na svoju porodicu

Da je Vladan Milojević među trenerima pravi superstar, to je jasno, ali o njegovom privatnom životu malo se zna.

Poznato je da je svoju suprugu Danijelu zavoleo kada mu je bilo 19 godina i njihova ljubav i dan-danas odoleva svim iskušenjima. 

Antonio Ahel / ATA Images

 

Ambiciozni mladić iz Aranđelovca je svoju sadašnju suprugu upoznao veoma mlad u Bečeju. Kako je fudbalsku karijeru gradio u Grčkoj, Danijela je rešila da krene sa njim.

Veći deo života proveli su u Grčkoj, gde su se i rodila njihova deca, ćerka Anđela i sin Nemanja.

M.M. / ATA Images

 

Zanimljivo je da su Milojevići potpuno sportska porodica. Vladan i Nemanja su se opredelili za fudbal, a Danijela i Anđela su u konjičkom sportu.

- Danijela je bila omladinska reprezentativka u preponskom sportu, trenirala je u čuvenoj i prelepoj ergeli Fantast. Posle raspada Jugoslavije, otišao joj je život svojim tokom u porodičnom smeru.

Sada je rekreativno u tom sportu. Anđela je krenula maminim stopama. Ide joj dobro, počela je da se takmiči i donosi medalje, drago mi je zbog toga - rekao je Vladan nedavno u intervjuu za Žurnal.

A.K. / ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Dušan Milenković / ATA Images

Najnovije vesti