Neočekivano! Šta će mu otac reći?! Sin Voje Brajovića kao grom iz vedra neba: Istina je!

Neočekivano! Šta će mu otac reći?! Sin Voje Brajovića kao grom iz vedra neba: Istina je!

Autor: | 29/08/2024

0

Starijeg sina Voje Brajovića Vukotu (44), iako se retko pojavljuje u javnosti, godinama prati glas da je miljenik ženskog sveta. I jeste...

Gde god da se pojavi ostavlja bez daha, a kako i ne bi kada je odrastajući u beogradskim blokovima, oduvek važio za velikog zavodnika. 

youtube printscreen Mondo TV

 

- Uvek sam imao podršku svojih roditelja, pre svega podršku da slobodno mislim i sam odlučujem koji je to put kojim želim da idem.

Bez velikih očekivanja sa njihove strane, na tome sam im istinski zahvalan - istako je u intervjuu za „Bazar” Vukota Brajović. 

Pročitajte: Osvojila ga je dugim nogama i smislom za humor - Ovo je tajanstvena devojka Vukote Brajovića, prve fotografije

Publiku je oduševio ulogom Radmila Armenulićafilmu „Toma”, ali pored glume uživa i u modelingu. Kaže za sebe da je veoma nervozan i nestrpljiv, često malodušan i sklon odustajanju, ali ne i od snova za koje živi. 

Upravo na jednom od najvećih, Vukota Brajović poslednjih meseci vredno radi. 

- Već mesecima pišem autobiografsku knjigu, ništa pretenciozno, samo (nadam se duhovito) podsećanje na odrastanje u novobeogradskim blokovima osamdesetih.

Tako da sebi ovih dana želim da konačno zasednem za laptop i dovršim započeto. A onda, korak po korak... - iskreno je otkrio sin Voje Brajovića za „Bazar” i oduševio, ali u isto vreme i iznenadio. 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković PVJ ATA Images