Opaa! Poljubac u ponoć: Sale Tropiko 41. rođendan dočekao u njenom zagrljaju, ima sina od 21 godinu, baš su srećni FOTO

Opaa! Poljubac u ponoć: Sale Tropiko 41. rođendan dočekao u njenom zagrljaju, ima sina od 21 godinu, baš su srećni FOTO

Autor: | 30/08/2024

0

Sale Tropiko danas proslavlja 41. rođendan. Pevač i frontmen „Tropiko benda”, novu godinu života dočekao je kako drugačije nego pevajući. 

Tačno u ponoć kolege iz benda slavljeniku su priredile iznenađenje. Ukusna torta i svećice u broju 41 oduševile su Saleta, koji čitavo veče nije skidao osmeh s lica.

instagram printscren

 

A kako i ne bi kada je imao i posebno, nikad lepše, društvo. U njegovim pesama i glasu uživala je ni manje ni više nego Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani

Voditeljka i bivša supurga Nikole Lazetića sinoć je izašla sa prijateljicom, a fotografije iz provoda podelila je i na Insagramu. 

instagram printscren

 

Vidno raspoložena i sa širokim osmehom, Sandra je pevušila zajedno sa Saletom, a u ponoć mu je među prvima i čestitala rođendan. 

Pročitajte: Sušta suprotnost Jovani - Nova devojka Saleta Tropika je ona FOTO

Zajednička fotografija nije izostala. 

„Srećan rođendan”, poručila mu je Sani Armani.

instagram printscren

 

Iako su sladak par, mediji su pisali da je posle razvoda od Jovane Pajić Sale sreću pronašao pored nove devojke, koja je njena sušta suprotnost. 

- Jako sam dobro. Emotivno sam ispunjen, super živim, jednim lepim i mirnim životom i uživam u svakom danu. Kako duhovno, tako i ljubavno.

- Moju prethodnu vezu ste imali na kašičici, pa sada ne bih puno pričao. Između ostalog, i zbog moje dece, da ih zaštitim od toga - rekao je nedavno pevač koji je sa novom devojkom uhvaćen u gradu. 

youtube/Paparazzo Lov Pink

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Antonio Ahel ATA Images