Kakva je ovo bivša svekrva? Isplivala istina o odnosu Tijane Savić i Marine Rajević, sada je sve jasno

Kakva je ovo bivša svekrva? Isplivala istina o odnosu Tijane Savić i Marine Rajević, sada je sve jasno

Autor: | 30/08/2024

0

Tijana i Uroš Savić u februaru 2022. godine stavili su tačku na 12 godina dugu bračnu zajednicu i ostali u korektnim odnosima zbog ćerke Lene koju odgajaju zajedničkim snagama.

Nekadašnja voditeljka je zadržala prezime bivšeg supruga, a osim toga odnos Tijane Savić i Marine Rajević nije se promenio u odnosu na onaj koji su gajile dok je lepa plavuša bila u braku sa Urošem.

Instagram

 

Stariji sin Duleta Savića i Marine Rajević nikada nije voleo javno eksponiranje, ali se zaljubio a kasnije i oženio popularnom voditeljkom pa se i o njemu neretko pisalo u medijima.

Tokom braka dobili su mezimicu Lenu koju neretko možemo videti na maminom Instagramu, a sećamo se svi njenih dečijih anegdota koje su postale viralne.

Tijanu smo upoznali kao voditeljku informativnog programa, kasnije je radila emisiju o zdravlju, da bi u međuvremenu napustila televizijski posao i postala blogerka.

Odnos Tijane Savić i Marine Rajević - isplivala prava istina

Njen profil na pomenutoj društvenoj mreeži prati nekoliko desetina hiljada ljudi, a teme kojima je dala primat su moda, lepota i zdravlje.

Pre nekoliko dana lepa plavuša dobila je još jednu važnu životnu ulogu - postala je tetka devojčice Vide.

Naime, Tijanina sestra Ikonija porodila se i na svet donela prvo dete kojem su se najviše obradovale tetka i starija sestra Lena te su ih odmah sačekale kod kuće po dolasku iz porodilišta.

Instagram

 

Fotografije koje tope i najtvrđa srca osvanule su na profilu nekadašnje voditeljke, a među komentarima i čestitkama pojavila se jedna koja je privukla pažnju.

Došla je upravo od Tijanine bivše svekrve koja je uputila najtoplije reči dobrodošlice malenoj Vidi, ali i ponosnoj tetki čestitala:

- Duše lepe, tople i mekane! Da nam budete zdrave i radosne! Uvek! - napisala je supruga Duleta Savića.

Pročitajte: Još nosi njihovo prezime - Ovo je bivša snaja Marine i Duleta Savića, sve se promenilo posle razvoda FOTO

Tijana je srdačno zahvalila, a ovaj komentar pokazao je da je odnos Tijane Savić i Marine Rajević ostao nepromenjen i posle razvoda te da veoma poštuju i cene jedna drugu.

Baš kako i treba da bude. Mada je, nažalost, to redak primer.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti