Lažna vest o iznenadnoj smrti Kaliopi potresla region

Lažna vest o iznenadnoj smrti Kaliopi potresla region

Autor: | 31/08/2024

0

Juče se na društvenim mrežama pojavila vest o smrti Kaliopi Bukle, pa je regionalna javnost na trenutak zanemela.

Pevačica je na Instagramu objavila da je u pitanju lažna vest koja se proširila internetom, a u kojoj se navodi da je ona preminula.

M.M./ATAImages

 

Kao razlog njene navodne smrti, navedeni su cista na mozgu i srčani udar. Muzička zvezda je morala da se oglasi povodom ovoga.

- Uvek sam govorila da nema dobrih i loših ljudi, ali da ima ljudi i neljudi. Za počinioce ovog neljudskog dela, pokrenut je postupak kod nadležnih organa.

Razne zloupotrebe mog imena su se dešavale u prošlosti, ali ovo premašuje sve dosadašnje manipulacije.

Pročitajte: Izgubili smo jedan život... Kaliopi otkazala koncert u Beogradu zbog smrtnog slučaja

Da li ste vi, neljudi, autori ove lažne vesti, da li ste svesni da su možda moja majka, sestra, moj brat mogli pročitati ovaj tekst i da ste im mogli direktno ugroziti živote?

Apelujem na odeljenje za kompjuterski kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova da preduzme hitne mere za sprečavanje i zaštitu od takvih zloupotreba - napisala je pevačica ispod fotografije koju je objavila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

 

Svima je laknulo kada smo saznali da je vest o smrti Kaliopi ipak samo neuspeli i grozan trač, a pevačica i dalje traga za onim koje ovo gnusno delo i napravio.

Podsećanja radi, Kaliopi je nedavno doživela ogromnu neprijatnost pre početka koncerta u Beogradu kada je jedna gospođa iznenada preminula, te je spektakl i otkazan nekoliko minuta pre nego što je trebalo da počne.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Zorana Mandic/ATAImages

Najnovije vesti