Lepa Brena na Senidin koncert stigla u društvu NJE, zajedno ih niko nije očekivao

Lepa Brena na Senidin koncert stigla u društvu NJE, zajedno ih niko nije očekivao

Autor: | 31/08/2024

0

Regionalna zvezda Senida Hajdarpašić, odnosno Senidah, održala je prvi solistički koncert u Beogradu.

Na Tašmajdanu se okupio veliki broj njenih fanova koji su jedva dočekali da je slušaju uživo, kao i javne ličnosti koje su podržale Senidin koncert među kojima je prva stigla Lepa Brena u zanimljivom društvu.

F.S./ATAImages

 

Folk diva, koja je inače veoma bliska sa Senidom, uživala je uz njene mnogobrojne hitove, a na spektakl je stigla u društvu sina Viktora i njegove nove devojke Sofije Spasojević.

Lepa Brena nije skidala osmeh s lica, pevala je sve velike hitove i veselila se sa snajom Sofijom koja je sve vreme bila pored nje pevajući uglas Senidine hitove.

Njih dve nisu stajale, đuskale su, pevale i veselile do samog kraja, a kako je Senidah i sama otkrila, Brena se mikrofona latila na žurki koja priređena nakon koncerta samo za najbliže prijatelje i saradnike.

Senidin koncert ostaće upamćen kao jedan od najboljih ove godine, a Lepoj Breni u sećanju će ostati kao prvi zajednički sa Viktorovom novom devojkom za koju svi tvrde da će uskoro postati gospođa Živojinović.

Pročitajte: Lepa Brena u svojoj kući ženu plaća samo za ovo - Rekla sam sebi da to neću da radim

Inače, Sofija Spasojević je voditeljka, kao i influenserka čije objave imaju veliki broj lajkova, a radi i promocije za poznate brendove.

Ona je nosila čak i neke komade odeće iz Brenine nove kolekcije, pa je sada jasno i da je Brena, na neki način, kumovala njihovom upoznavanju.

Instagram

 

Ona je jednom prilikom otkrila da je bila višestruki državni prvak u plivanju. Od sporta je morala da odustane zbog ozbiljne povrede. Kasnije se okrenula modelingu, društvenim mrežama, fotografiji i voditeljskom poslu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Najnovije vesti