Bora Čorba jednu stvar krio od Dubravke: Pred sam odlazak u bolnicu saznalo se

Bora Čorba jednu stvar krio od Dubravke: Pred sam odlazak u bolnicu saznalo se

Autor: | 01/09/2024

0

Bora Čorba je od 20. avgusta u bolnici u Ljubljani, gde se lekari bore za život legendarnog rokera.

Bora je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, a njegov menadžer je otkrio da je Bora intubiran i da nema promena.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Đorđević već nekoliko godina živi u prestonici Slovenije, a kako se saznaje, svoju oazu mira pronašao je u mirnom naselju u kojem su uglavnom smeštena vojna lica.

On se u ovaj kraj doselio zbog ljubavi prema parku i prirodi koja ga okružuje, ali i kafića, koji svakodnevno posećuje.

Naime, kako otkriva konobar iz lokala u koji roker neretko svrati kako bi se opustio, Đorđević je prestao da puši pre dve godine, nakon što je njegova supruga Dubravka izrazila želju da to uradi zbog zdravlja.

Pročitajte: Ovu pesmu sviramo za našeg Boru - Bajaga prekinuo koncert, celo Ušće plakalo VIDEO

- Boru sam poslednji put video pre dva meseca, izgledao je prilično dobro. Upoznali smo se pre dve godine, tada je ostavljao cigarete, žena nije volela što on puši, znala je da mu šteti zdravlju.

Onda je došao do mene u šank i rekao mi: „Prijatelju, imaš li jednu cigaretu da mi daš da zapalim, ali da paziš da mi žena ne naiđe”.

Tako sam mu ja čuvao stražu neko vreme i sprijateljili smo se. Posle je prestao skroz da puši - otkrio je konobar koji dodaje da su i ljudi koji su svraćali u kafić obožavali Boru.

Ata Images

 

- Dolazio je na sladoled i voćnu salatu, šetao je dva psa svakodnevno. Danas nam nedostaje. Jedva čekamo da vidimo našeg komšiju da ponovo komentarišemo igre Srbije i Slovenije u fudbalu.

(Telegraf)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Vavpotic / m24 Salomon / Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti