Sa 15 godina doživela veliko razočaranje! Nika Tošić se oglasila: Taj čovek me je izdao

Sa 15 godina doživela veliko razočaranje! Nika Tošić se oglasila: Taj čovek me je izdao

Autor: | 01/09/2024

0

Dok su Jelena Karleuša i Duško Tošić u procesu brakorazvodne parnice, njihove ćerke Atina i Nika daleko su od medijske pompe. Atina se odavno povukla sa društvenih mreža, pa stariju ćerku pop dive i fudbalera možemo videti samo na fotografijama tate ili sestre.

Foto: Miloš Miletić

 

S druge strane, Nika Tošić je jedna od popularnijih tinejdžerki na TikToku, ali i Instagramu, gde objavama često nasmeje svoju publiku i ulepša im dan.

Tako je bilo i ovog puta, kada je Nika sa tatom Duškom i sestrom Atinom otputovala u Španiju, gde se svojim fanovima javila sa stadiona Barselone.

S obzirom na to da i sama trenira fudbal, obožava da ide na utakmice i kao pravi navijač svim srcem bodri tim za koji navija.

Pročitajte: Nika Tošić se oglasila nakon priče da je Jelenu zaprosio novi dečko - Naslednica ima jasan stav!

Ovog puta Nika je snimila pre svega kako se spremila za utakmicu, zatim sam ulaz na stadion, za koji je rekla da je kao „mašina”, a potom i tribine gde je sedela.

Rezultat je predvidela, ali je i doživela veliko razočaranje.

- Jako sam srećna ali... Mbape me je izdao - napisala je Nika, i dodala da je jako razočarana u njega zato što nije dao gol za nju, a potom je dodala da se šali, dok osmeh sa lica nije skidala.

 

@frnotnika

Jako sam SRECNA ali.. Mbappe je mene izdao 😔💔

♬ original sound - Nika

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još