Naša prva fotografija, drugi dan tvog života: Dea Đurđević raznežila objavom, voditelj potvrdio, čestitke se nižu

Naša prva fotografija, drugi dan tvog života: Dea Đurđević raznežila objavom, voditelj potvrdio, čestitke se nižu

Autor: | 02/09/2024

1

Voditeljka Dea Đurđević u dugogodišnjoj je vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a kako je voditeljka jednom prilikom istakla, za potomstvo još uvek nije vreme.

- Obožavam decu, pogotovo moje kumiće i ne odvajam se od njih - rekla je ona, pa otkrila na koji način još uvek nije spremna za decu.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

- Biološki sam spremna, ali psihički nisam - izričita je bila voditeljka „Pinka” koja je juče objavila fotografiju sa jednogodišnjom ćerkom voditelja Mašana Lekića i to divnim povodom.

Pročitajte: Ujutru jela tri namirnice, skinula 30 kilograma: Moćan doručak Dee Đurđević topi svaki višak

- Naša prva zajednička fotografija, drugi dan tvog života. Ceo život se samo smej i budi najsrećnija na svetu,a kuma će se potruditi da to niko ne pokvari - napisala je Dea Đurđević u opisu dirljive fotografije preslatke devojčice koju je kuma Dea držala u naručju, a gotovo niko nije ostao ravnodušan na prizor.

Instagram/masanlekicofficial

 

 

Istu fotografiju brzo je objavio i Mašan, koji je svojoj mezimici rođendan čestitao na orginalan način uz niz slika sa letovanja.

Podsetimo, voditeljka Dea Đurđević oduvek je isticala da je njena majka najveća podrška u životu, za sve ono što radi i odluči, a njeno detinjstvo bilo je prelepo i uzbudljivo.

- Uvek sam volela da se igram sa dečacima. Išla sam na tekvondo, igrala se bagerima, vojnicima i pištoljima. Išla sam i na Zvezdine utakmice i navijači su me naučili šta je lojalnost i hrabrost. Imala sam srećno detinjstvo - zaključila je za „Informer”.

Instagram/masanlekicofficial

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ajdee 20:53 02.09.2024
Odgovori

Najveca glupost na sveti je kad zna izjavi"JOS NIJE VREME ZA DECU" a ona ima preko 30 godina,kao da su deca stvar pa odes i kupis kad pozelis.Covek kao zivo bice je otisao **.

hellomagazin.rs Marija Mlađen/ATAImages

Pročitajte još