Nakon burnog razvoda Ela Dvornik smuvala Srbina FOTO

Nakon burnog razvoda Ela Dvornik smuvala Srbina FOTO

Autor: | 02/09/2024

1

Novi dečko Ele Dvornik je Srbin

Dino Dvornik, jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima, čija zvezda ne tamni iako više od 15 godina nije sa nama, inspiraciju je pronalazio u skladnom porodičnom životu, supruzi Danijeli i ćerki Eli.

Instagram/elladvornik

 

Ela danas ima 33 godine, uspešna je influenserka, a pre nekoliko meseci našla se u centru pažnje i skandala zbog razvoda od 13 godina starijeg supruga Čarlsa Pirsa.

Naime, nakon što su podneli papire za razvod braka, međusobno su se prijavili za više prekršaja i dela za koja se pred sudom vode postupci.

O ovom skandalu danima bruji javnost, a sada je ceo slučaj prokomentarisala i Elina majka.

- Kad si previše dugo u nekom negativnom odnosu, kad se udaljimo jedan od drugog, tu nastaje problem. To može biti rizično za odnos, kad si dugo u neslaganju, dogodi se loše, misliš da će se rešiti, ali se konačno ne reši. 

Pročitajte: Ćerka Dina Dvornika nije završila ni srednju školu, a zarađuje hiljade evra: Danas je to skoro normalno

Ljudi apsolutno nemaju pojma šta ih čeka u braku, mladi nemaju živaca za brak - započela je Danijela, a potom iskreno priznala i kako se s ovim razmišljanjem nikad ne bi udavala. Nakon burnog rastanka, čini se da se u životu Ele Dvornik pojavio novi muškarac i to naše gore list.

Naime, ako je sudeći prema fotografiji koju je Ela objavila na svom Instagramu, ona je sreću pronašla pored zgodnog dase iz Srbije.

Instagram/elladvornik

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/elladvornik

Najnovije vesti