Ništa od Ronaldovog i Heorhininog venčanja, ONA je stala na put sreći

Ništa od Ronaldovog i Heorhininog venčanja, ONA je stala na put sreći

Autor: | 02/09/2024

0

Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Heorhina Rodrigez zajedno su punih osam godina, tačnije od 2016. godine. Od tada nikad javno nisu pomenuli da su se verili ili venčali.

Par je u međuvremenu zasnovao porodicu, ali je pitanje oko braka uvek negde „visilo u vazduhu”. Fudbaler je konačno otkrio da je razlog što još uvek nisu stali na „ludi kamen“ majka Kristijana Ronalda.

Profimedia

 

Naime, iako su već godinama u skladnoj vezi koju nisu pratili skandali, imaju dvoje zajedničke dece, manekenka obožava njegovu decu iz prethodnih veza, svekrvi se ne dopada.

Razlozi su i više nego jasni, a sportista se trudi da objasni majci da ipak nije sve onako kako ona doživljava, ali izgleda mu to ne polazi za rukom.

- Da budem iskren, još uvek ne želim da se oženim Heorhinom. Prvi razlog je taj što je moja majka mrzi jer misli da je ona sa mnom iz koristi, zbog mog novca.

Takođe joj ne prija što je Heorhina iz siromašne i problematične porodice, radila je u Guči prodavnici pre nego što smo se upoznali te nema nikakvu ušteđevinu niti imovinu od ranije.

Pročitajte: Ronaldo upropastio Heorhinin rođendan - Ovo mu je ozbiljno zamerila, snimak ne laže VIDEO

A drugi razlog, ništa manje bitan, jeste taj što je stopa razvoda u Portugalu čak 90 odsto. Nemojte me pogrešno shvatiti, ja Heorhinu obožavam, ali smatram da nam brak nije neophodan.

Svakako smo srećni i bez tog papira, ali videćemo u budućnosti, sve je moguće. Sada ipak imam druge prioritete u životu.

Majka Kristijana Ronlada očigledno ima jak uticaj na sina, ali uprkos tome, njegova i Heorhinina ljubav uspeva da odoli svim izazovima pa verujemo da ćemo ih nekad u budućnosti videti pred oltarom.

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić youtube printscreen / cristiano

Slične Vesti

Najnovije vesti