Tata i ćerka prvi put u duetu, Alba Grašo peva kao velika, neverovatno VIDEO

Tata i ćerka prvi put u duetu, Alba Grašo peva kao velika, neverovatno VIDEO

Autor: | 02/09/2024

0

Petar Grašo i Hana Huljić pre dve godine dobili su ćerku Albu, koja im je ulepšala život. Njihova naslednica već pokazuje neverovatan talenat.

Ćerka Petra Graša je pre mesec i po dana proslavila drugi rođendan, a sada se pojavio prvi snimak na kojem možemo da vidimo plavokosu devojčicu kako peva tatin najveći hit.

Antonio Ahel/ATA images

 

Poslednje dane leta porodica Grašo provodi u porodičnom domu u Splitu dok privode kraju pripreme pred dolazak drugog deteta, sina koji će stići sa prvim danima jeseni.

Jedan trenutak odlučili su da podele sa širokim narodnim masama objavivši snimak na kojem ćerka Petra Graša peva hit "Ako te pitaju" dok je otac prati na klavijaturi.

- Sad će tata to da ti namesti, da budeš kao tata da peva. Ajde, sada pevaj i sviraj - govorio je Petar koji je pomagao ćerkici u izvođenju pesme.

Kako je otkrio, Alba je počela da peva od svog osmog meseca, a sada nam je svima jasno da je devojčica nasledila talenat i od tate i od mame, ali i od bake i deke s obzirom da je cela porodica muzički obrazovana.

Pročitajte: Danijela gradila, sada Hana uživa sa ćerkom, zavirite u porodični dom Petra Graša

Hana je tek nedavno prvi put govorila o mezimici otkrivši da je vesela i predivna, samo da joj zadaje velike muke tokom uspavljivanja pa joj neretko peva uspavanke koje je samo njoj smislila.

Dok Petar ćerkicu opisuje rečima: "Alba je radoznala, svojeglava, puno peva, galami, počinje polako i da priča. Kao svako dobro dete divlja je, slatka i raste u ljubavi, što je najvažnije."

Ne zna se ko je ponosniji kada vidi Albu za mikrofonom, da li tata ili deda Tonči, a verujemo da će upravo starija sestra uskoro pomagati mami pevajući mlađem bratu uspavanke.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti