Gde je nestao najveći zavodnik Budve na pjenu od mora? Slike sa verenicom obrisane, ima 38 godina i ne biste ga prepoznali

Gde je nestao najveći zavodnik Budve na pjenu od mora? Slike sa verenicom obrisane, ima 38 godina i ne biste ga prepoznali

Autor: | 03/09/2024

0

Gde je Nikola Šoć danas

Nakon učešća u Survajveru i uloge u kultnoj seriji „Budva na pjenu od mora”, Nikola Šoć jednostavno je nestao sa javne scene.

instagram/socnikola

 

Poslednja vest o šmekeru za kim su uzdisale mnoge dame bila je da se verio atletičarkom Ivanom Macanović

Međutim, zajedničke fotografije para sa društvenih mreža su obrisane, jedno drugo ne prate, a da li su i dalje u romansi ostaje prava zagonetka.

Za Ivanu Macanović svi su čuli kao za lepoticu koju na Instagramu prati Ronaldo. Naša atletičarka veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a svojom lepotom i prirodnošću osvojila je srce zgodnog Crnogorca.

Pročitajte: Crnogorski zavodnik staje na ludi kame - Ova lepotica mu je ukrala srce (foto)

S druge strane, Nikola je jedno vreme bio na vrhu top-liste najpoželjnijih frajera širom regiona. Crnogorski maneken je dobio veliki broj ponuda, te ga je osim reklamiranja brojnih marki, čekala i glumačka karijera.

Nikola je dobio ulogu Boće u seriji „Budva na pjenu od mora”, a kasnije je zaigrao i u filmu, te ga je zahvaljujući filmu „Biser Bojane” publika gledala i na velikom platnu.

Ipak, Nikola je nakon stečene popularnosti u šou-programu, ali i na filmskom platnu, brzo nestao.

instagram/socnikola

 

Danas se i dalje bavi modelingom i na Instagramu uglavnom objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja, a čini se da sa godinama izgleda sve lepše i lepše, dok njegov emotivni status ostaje prava misterija.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram