Ko je stariji – Bred Pit ili Džordž Kluni? Nemoguće?!

Ko je stariji – Bred Pit ili Džordž Kluni? Nemoguće?!

Autor: | 03/09/2024

0

Iako mnogi misle da holivudske zvezde vode neke „paralelne živote“ u kojima ima mesta samo za razgovore o biznisu i zaradi, Džordž Kluni i Bred Pit već dugi niz godina to demantuju ličnim primerom.

Profimedia

 

Slavni glumci, obojica dvostruki dobitnici Oskara, svoje prijateljstvo započeli su davnih dana. I svih ovih godina uspešno su odoleli svim izazovima.

Pročitajte: 25 soba, bazen, kućna picerija... Ovako izgleda vila na jezeru Komo u kojoj žive blizanci Džordža Klunija FOTO

Podjednako uspešni, harizmatični i zgodni, Bred Pit i Džordž Kluni pažnju javnosti privlače na svakom koraku, pa ne čudi što su i ove godine bacili u zasenak sve kolege koje su se pojavile na Filmskom festivalu u Veneciji.

- Gledam kako Džordž Kluni i Bred Pit oživljavaju šarm Holivuda koji je na izdisaju od silnih pokušaja da se bude unikatan. A ova dvojica bum-tras i objasniše neke stvari – nije odoleo ni Milan Marić da kaže koju reč o dvojici glumaca koji su očarali planetu.

Džordž Kluni i Bred Pit ostavili su u drugom planu čak i svoje lepše polovine, fatalnu Amal Kluni i Ines de Ramon.

Annalisa Ranzoni/Getty Images

 

Ako se ima u vidu da je Amal mlađa od supruga 17 godina, dok je Bred od svoje izabranice stariji čak 29 godina, jasno je da ni njih dvojica nisu više u cvetu mladosti. Mada mnogi iz radoznalosti pogledaju šta kažu zvanične biografije, jer na prvi pogled zaista je teško pogoditi koje su godište, činjenica je da je u brojke teško poverovati.

Jedan je u horoskopu Bik, drugi Strelac, obojica su zakoračili u sedmu deceniju, a među njima je dve i po godine razlike.

Džordž Kluni rođen je 6. maja 1961, a Bred Pit 18. decembra 1963. godine. Iako je bivši suprug Anđeline Džoli nešto mlađi od svog prijatelja, ipak je ranije krenuo sa estetskim korekcijama.

Pročitajte: Od starateljstva nad decom je odustao, sad može da uživa - Bred Pit konačno pokazao 26 godina mlađu devojku FOTO

Posle najnovijih fotografija koje su stigle sa crvenog tepiha festivala u Veneciji, sve glasnije su priče da je Bred Pit ubrizgao botoks u lice.

- Kako starimo, postajemo nervozniji, a udobnost postaje važnija. Ako volimo sami sebe i ako se prema sebi dobro odnosimo, to donosi dugotrajnu korist. Dakle, samo starite zdravo - poručio je Bred u jednom intervjuu.

Profimedia

 

Inače, Džordž Kluni i Bred Pit promovišu novi film, akcioni triler „Vukovi“, koji će se do kraja meseca pojaviti u bioskopima širom sveta.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Profimedia

Najnovije vesti