Vujadina nigde nema, Mirka priznaje: Nadam se da ću naučiti

Vujadina nigde nema, Mirka priznaje: Nadam se da ću naučiti

Autor: | 03/09/2024

1

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića rastu mnogo brzo, te je već njih troje u školskom uzrastu.

Andrej je već odrastao momak i ima 13 godina, Adrijana 11, Mihailo će ovog decembra proslaviti 10. rođendan, a samo najmlađa Anika, koja za nešto manje od mesec dana puni tri godine, uživa u bezbrižnom detinjstvu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Popularni par prethodne godine se i zvanično vratio u Beograd sa naslednicima kad da je Vujadin završio profesionalnu karijeru i posvetio se trenerskom poslu u Crvenoj zvezdi.

Mirka nije krila koliko je srećna što su se vratili u rodni grad i što će konačno sviti porodično gnezdo tamo gde i pripadaju, a kako deca prebrzo rastu, pomoć najbližih koju u inostranstvu nije imala, uvek dobro dođe.

Juče su deca Mirke Vasiljević ponovo sela u školske klupe, najstariji sin je sedmak, ćerka je pošla u peti razred, a Mihailo je u četvrtom razredu.

Kad god ima druženje sa medijima, nezaobilazno je pitanje o mezimcima kao i o svim čarima i mukama koje roditeljstvo sa sobom nosi, a glumica uvek u svom stilu odgovori.

Pročitajte: Vujadin i deca ostaju kod kuće, a Mirka... Glumica donela neopozivu odluku

Tako je ovog puta na pitanje da li je spremna za novu školsku godinu bila potpuno iskrena:

- Kad dođe vikend, ja se divim i zavidim ljudima koji imaju vremena da putuju, budu na nekim livadama, puno vremena imaju za sebe i svoju porodicu.

Mi dok se preslišamo, uradimo domaće, evo, već je nedelja veče. Tako da onako, bude baš naporan tempo kad je škola.

Antonio Anhel/Ata Images

 

Obnavljam gradivo stalno, nadam se da ću sa četvrtim detetom naučiti da kažem: „Ne, ja ne sedam i ne vežbam više sa vama” - kazala je glumica za Prvu televiziju.

Mirka, šta da ti kažemo, osim - srećno i strpljivo! Trebaće mnogo živaca, mada su Andrej, Adriana i Mihailo super đaci pa je ipak sve za nijansu lakše.

Komentari (1)

Loading
Prle 09:05 04.09.2024
Odgovori

Ja sam vec i zaboravio da je glumica, nego kad ce ponovo da se porodi, zna li se nesto?

Tamara Roksandić Antonio Ahel / Ata images

Slične Vesti

Najnovije vesti