Sale Tropiko ima novu devojku, Jovana solo, prvi zajednički susret na crvenom tepihu

Sale Tropiko ima novu devojku, Jovana solo, prvi zajednički susret na crvenom tepihu

Autor: | 03/09/2024

0

Otvaranje Plave dvorane Sava centra večeras je glavni događaj ne samo u našoj zemlji već slobodno možemo reći i u regionu.

Baš na pomenutom događaju, koji je okupio veliki broj javnih ličnosti, desio se susret Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića posle dužeg vremena.

F.S./ATAImages

 

Među prvima na crveni tepih stigao je frontmen „Tropiko benda”, sam, bez društva lepše polovine i nasmejano pozirao novinarima.

Međutim, nedugo nakon što je on došao, svi su se okrenuli ka ulazu jer je tamo bila njegova bivša supruga Jovana Pajić sa prijateljima.

Pevačica koja, po mišljenju mnogih, ima hit leta, došla je u dobro poznatom društvu Marije Šerifović, frizerke i bliske prijateljice Srne, kao i glumca, takođe njenog bliskog prijatelja, Vladimira Nićiforovića.

Na račun njenog izgleda nizali su se samo komplimenti, a Pajićeva tokom cele večeri nije skidala prepoznatljiv osmeh sa lica.

Pročitajte: Jovana Pajić o razvodu od Saleta - Završila bih u kliničkom centru, zbog ćerki sam to uradila

Susret Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića protekao je baš onako kao što su svi očekivali, civilizovano i prijateljski jer su ostali u korektnim odnosima nakon razvoda.

Neretko su isticali da se trude da ćerkama Heleni i Đini budu primer da, iako se ljubav ugasila, prijateljstvo i poštovanje nisu, te zajedničkim snagama učestvuju u njihovom odgajanju i vaspitanju.

F.S / Antonio Anhel / Ata images

 

Popularni muzičar nedavno je otkrio da je on ponovo zaljubljen ne želeći da otkriva detalje nove ljubavi niti da predstavlja partnerku javnosti.

Jovana je još uvek solo, ili makar ne želi da se za njene emotivne izbore zna dok ne bude sigurna da je on onaj pravi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić F.S./ATAImages

Slične Vesti