Da li je to ljubavi došao kraj? Milan Marić u zagrljaju najlepše dame, i to pred Miom Bjelogrlić FOTO

Da li je to ljubavi došao kraj? Milan Marić u zagrljaju najlepše dame, i to pred Miom Bjelogrlić FOTO

Autor: | 04/09/2024

0

Sinoć je Sava centar bio epicentar dešavanja jer je na otvaranje koncertne, Plave dvorane došao ogroman broj uticajnih ljudi i javnih ličnosti.

Među prvima se pojavio omiljeni glumac mlađe generacije, ali Milan Marić ljubav jednom više nije hteo da potvrdi na crvenom tepihu.

F.S./ATAImages

 

Naime, nije tajna da se već dve godine kroz medije provlači priča da su dramski umetnik i novinarka Mia Bjelogrlić u emotivnoj vezi.

Ipak, ne žele da otkrivaju emocije u javnosti te ih do sada nikad nismo imali prilike da vidimo zajedno. Pa ni sinoć iako su oboje bili na istom događaju.

Kako je bio jedan od voditelja pratećeg programa, Milan se pojavio mnogo pre Mije i ubrzano ušao u Sava centar dok je ona stigla nekoliko minuta kasnije u društvu brata i oca.

Glumac je pozirao sa voditeljkom Draganom Kosjerinom dok su njihova lica krasili široki osmesi, a poznato je da su oni već dobro uigran tandem jer su prethodne godine zajedno vodili „Izbor za pesmu Evrovizije”.

Pročitajte: I to se desilo – Milan Marić presekao – volim te i prezirem

Bjelogrlići su strpljivo pozirali foto-reporterima, a u Miu nema ko nije pogledao zbog savršenog stajlinga i ekstravangantne, crne haljine sa velikim belim cvetom između grudi.

I Marić je uklopio nijanse, te je bio sav u crnom, ali ih paparaci ni u jednom trenutku nisu uhvatili zajedno, pa su se pojavila nagađanja da je njihovoj sreći došao kraj.

Ata Images/F.S.

 

Poznato je da Milan Marić ljubav ne želi da komentariše u medijima, ali činjenica da se nalazio na istom mestu sa lepšom polovinom a da je skoro nije nijednom pogledao podgrevaju sumnje da tu nešto ne štima.

Ko zna, možda ćemo nekad i saznati šta je istina. Do tada će sve ostati na nivou „rekla-kazala” pričama.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić F.S./ATAImages

Slične Vesti