Kao sav običan svet: Ćerka predsednika Crne Gore krenula u prvi razred, mama i tata je ispratili u školu

Kao sav običan svet: Ćerka predsednika Crne Gore krenula u prvi razred, mama i tata je ispratili u školu

Autor: | 05/09/2024

0

Ćerka Jakova Milatović krenula u prvi razred

Porodica Jakova Milatovića, uprkos tome što je on predsednik države, nastoji da vodi običan život.

Filip Filipović/Getty Images

 

Prvi čovek Crne Gore na toj funkciji je duže od godinu dana, i uprkos brojnim obavezama, trudi se da i dalje bude maksimalno posvećen onima koje najviše voli.

Pročitajte: Najdraži tatin zagrljaj - Novi predsednik Crne Gore objavio preslatku fotografiju s ćerkom koju je nedavno dobio FOTO

Jakov Milatović i njegova supruga Milena roditelji su troje dece: Sare, Davida i Ane. Najmlađa devojčica na svet je stigla nekoliko meseci pre nego što je njen tata preuzeo funkciju.

Mladi političar, koji je Ekonomski fakultet završio kao student generacije, od prvog dana mandata privlači veliku pažnju javnosti. Mnogi su složni u oceni da mu je u izbornoj kampanji dodatni plus bio skladan porodični život koji gradi sa suprugom Milenom i njihovo troje mališana.

Stoga ne čudi što se Jakov Milatović prvog dana školske godine, zajedno sa suprugom, našao ispred ulaza u Osnovnu školu „Maksim Gorki”, koja ima tradiciju dugu šest decenija.

„Danas je poseban dan za našu porodicu – Sara kreće u prvi razred”, pohvalio se ponosni otac na svom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj je sa suprugom i ćerkom.

„Sa ponosom i radošću pratimo je u ovaj novi početak, a mi ćemo biti tu da je podržimo na svakom koraku. Ujedno, svim đacima i nastavnicima širom Crne Gore želim uspešan početak školske godine”, poručio je Jakov Milatović.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović R.R./ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još