Godinama se čekala ova vest: Vraća se kultna emisija, a sa njom Bilja Obradović i ove dve dame

Godinama se čekala ova vest: Vraća se kultna emisija, a sa njom Bilja Obradović i ove dve dame

Autor: | 05/09/2024

0

Biljana Obradović poslednjih godina u javnosti je prisutna svojom autorskom emisijom „Biljana za vas”, ali i kao portparol fudbalskog kluba „Partizan”. Zbog brojnih obaveza njeno letovanje traje tek nekoliko dana.

- Za mene je odmor misaona imenica. Ne mogu da odem negde na dve nedelje i isključim telefon jer moj posao podrazumeva da sam uvek online, kako bih reagovala čim zatreba – kazala nam je Biljana koja je ovog leta uspela da na šest dana ode do Petrovca.

Privatna Arhiva

 

Iako zvuči neobično, činjenica je da poznata voditeljka na odmoru ide u krevet već u pola deset, a tokom dana vreme provodi na relaciji bazen–plaža.

Pročitajte: Plava kosa otišla u zaborav - Evo kako sada izgleda Biljana Obradović, drastična promena

- Ako vam kažem da mi je već posle četiri dana dosadno i da bih kući, onda vam je sve jasno – priznaje uz smeh Biljana Obradović, koja na odmoru i ne pomišlja na šminku i doterivanje.

- Važno je i sa kim letujete, a ja imam sreću da već 25 godina putujem sa mojom drugaricom Marijom. Ona brine o mom licu, a radila je i na mojim kremama.

Nema sumnje da osim o licu, Biljana vodi računa i o svom telu, što se lako može zaključiti i po fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu.

Privatna Arhiva

 

Po povratku u Beograd dočekala su je slatka zaduženja, budući da su deca njenog brata, sa kojima je nerazdvojna, krenula u školu – Katarina u prvi, a Luka u peti razred.

Istovremeno, velika promena desila se i na poslovnom planu voditeljke, koju je publika zavolela još na samom početku karijere, pre više od dve decenije.

- Ideja Željka Mitrovića je da, povodom 30 godina postojanja Pink televizije, vrati neke sadržaje koji su obeležili početak Pinkove ere. Reč je o emisijama uz koje su odrasle brojne generacije, koje su svih ovih godina čekale na njihov povratak – rekla nam je Biljana Obradović.

Ekskluzivno za hellomagazin.rs najavila je povratak kultnog City cluba, koji će ići na novoosnovanoj Narodnoj televiziji.

Pročitajte: Naj frajer devedesetih postao doktor nauka: Aleksandra i Boško i dalje su verni medijima, ali ne i on (foto)

U ekipi će biti Ivana Baltić, Rada Radenović i Biljana Obradović, dok se još uvek ništa ne zna o povratku Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića.

- Za ovih 20 i kusur godina pokazalo se da ljudi nisu zaboravili ni nas ni emisije uz koje su odrasli. Izrazili su želju da ponovo vide neka dobro znana televizijska lica, a činjenica je da nijedan format te kratke emisije nikada nije zaživeo na način kao što smo svojevremeno mi funkcionisali – istakla je Biljana.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Privatna Arhiva

Slične Vesti

Najnovije vesti