Devojke, obratite pažnju kad krenete u grad, velika je mogućnost da sretnete Milana Marića

Devojke, obratite pažnju kad krenete u grad, velika je mogućnost da sretnete Milana Marića

Autor: | 06/09/2024

0

Milan Marić već duže vreme je u centru medijske pažnje; što zbog posla kojim se bavi, što zbog markantnog fizičkog izgleda.

Andreas Rentz/Getty Images

 

Nije mali broj devojka koje smatraju da je reč o najlepšem srpskom glumcu, pa ne čudi što vlada veliko interesovanje za njegov privatni život.

Pročitajte: Da li je to ljubavi došao kraj? Milan Marić u zagrljaju najlepše dame, i to pred Miom Bjelogrlić FOTO

Iako ima tek 34 godine, Milan je već sada ostvario niz upečatljivih pozorišnih i filmskih uloga, a nisu mu strani ni izleti u voditeljske vode.

U vreme kada je, zajedno sa Draganom Kosjerinom, vodio takmičenje „Pesma za Evroviziju”, što u šali što u zbilji, kružio je komentar da bi upravo njih dvoje trebalo da nas predstavljaju u Evropi.

Novi iskorak u profesiji Milan Marić napravio je odlukom da postane jedno od lica Blic televizije.

Naime, on će od 14. septembra preuzeti ulogu voditelja u kvizu „Keš taksi”, koji se od prošle godine emituje na toj televiziji. Novina je da će ove sezone kviz imati i humanitarni deo, pa će se pomagati ljudima kojima je pomoć potrebna.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nema sumnje da će od ovog meseca Milan Marić biti najpoznatiji taksista u Beogradu. O novom radnom zadatku, kaže:

- Televizija je medij koji mi je intrigantan i zanimljiv. Kroz svoj posao nisam imao priliku da ga upoznam do kraja i stoga sam želeo da vidim kako stvari funkcionišu sa te strane. Inače, ovaj kviz sam pratio još kao klinac.

- Drago mi je što je ova sezona humanitarna i što ćemo pored zabave učiniti i nešto plemenito i korisno – poručio je omiljeni glumac koga ćemo ubuduće češće sretati na beogradskim ulicama.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages