Udovica Marinka Rokvića rekla šta joj je na duši, više niko ne može da je zaustavi: Oprez!

Udovica Marinka Rokvića rekla šta joj je na duši, više niko ne može da je zaustavi: Oprez!

Autor: | 08/09/2024

0

Slavica Rokvić dugi niz godina u javnosti se pominjala kao supruga Marinka Rokvića, odnosno kao majka dva uspešna sina – Marka i Nikole. A onda je odlučila da pokrene svoj lični blog koji joj je doneo brojne pratioce i popularnost.

Instagram

 

Lista njenih interesovanja je poduža. Osim što brine o kući i druži se sa unucima, Slavica priprema kulinarske specijalitete, održava baštu, pravi svoju kozmetiku, a napisala je i knjigu.

Pročitajte: Omiljena torta porodice Rokvić bez glutena - Slavica podelila recept star više od 30 godina

Pored recepata i praktičnih saveta, neretko podeli i svoja razmišljanja o životu, koja odišu vedrinom i pozitivnim pogledom na svet.

Ovih dana Slavica Rokvić obratila se pratiocima na Instagramu sa pitanjem – da li ste razmišljali o tome koliko naše nesvesno utiče na našu svest.

- Podsvest ima važnu ulogu u našim životima, jer zakon života je zapravo zakon vere. A misli koje se rađaju u našem umu imaju veću moć nego što možemo i da zamislimo. Koliko nam se puta desilo da uveče pred spavanje podesimo alarm kako bi ustale ujutru u pet sati? I šta se dogodi? Probudimo se minut ranije od alarma. Podsvest je uradila svoje. Dale smo joj zadatak, a ona je kao najbolji učenik uradila perfektno svoj domaći.

Instagram

 

Slavica nema dilemu, pa poručuje da je tajna u našim mislima, kao i u veri u uspeh.

- Verujmo i razmišljajmo o stvarima koje nam bude radost, zadovoljstvo, sreću, ljubav, zdravlje. Ne opterećujmo se mislima koje nam nanose bol, tugu, loša osećanja, jer podsvest ne razlikuje dobro od lošeg. Ona nam u stvarnost donosi ono o čemu razmišljamo.

Na kraju obraćanja, Slavica Rokvić je svima poručila da tik pred spavanje i odmah posle buđenja razmišljaju o lepoti života.

- Ali, oprez, pazimo šta želimo, možda nam se želje i ostvare. Radujmo se drage moje - zaključila je. 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram