Nije želela da joj ovaj kolega bude zet, a on joj to nije zaboravio: Nikada neću prići Zorici Brunclik

Nije želela da joj ovaj kolega bude zet, a on joj to nije zaboravio: Nikada neću prići Zorici Brunclik

Autor: | 06/09/2024

0

Zorica Brunclik na estradnoj sceni je duže od pet decenija. Za to vreme ređali su se hitovi, koncerti, turneje, ali i medijski napisi. Paralelno sa bogatom karijerom, posvetila se i porodičnom životu.

Antonio Anhel / Ata images

 

Sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom već 40 godina neguje jedan od najskladnjih brakova. Kao što je poznato, majka je četvoro dece – tri ćerke i sina, ali i ponosna baka.

Pročitajte: Nema skuplje destinacije za letovanje - Dvorište Zorice Brunclik i Kemiša san svakog Srbina FOTO

Zorica Brunclik oduvek je privlačila medijsku pažnju. Pisalo se o njenoj karijeri, privatnom životu, ali i neslaganjima sa pojedinim kolegama. Kada je jedan od njih pokušao da osvoji srce njene ćerke Zlate, folk zvezda je stavila do znanja da joj se ta ideja baš i ne dopada.

- Bio sam u kratkoj vezi sa Zlatom. Poslednjih par meseci to nije išlo i, šta da se radi, čovek mora da krene dalje – izjavio je, sada već davne 2016. godine Jovan Joca Stefanović, koji je široj javnosti postao poznat posle četvrte sezone takmičenja „Zvezde Granda”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na molbu da prokomentariše reči mladog pevača, Zlatina majka Zorica Brunclik je odgovorila:

- Veza je širok pojam. Mi smo porodični prijatelji, saradnici. Dečko se malo eksponirao, a ako mu je to poslužilo... Što ne pomoći nekom mladom stvorenju, pa i na način za koji on misli da je najbolje. Ne verujem da je mislio nešto loše.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na ove reči Joca Stefanović nije ostao imun. Iz tog perioda ostali su zabeleženi tekstovi pod naslovom: „Joca Stefanović ljut na nesuđenu taštu”, u kojima se kaže:

- Želim da stavim tačku na tu priču. Malo me je pogodilo to što je Zorica izjavila da je veza širok pojam. Ne razumem kako veza može da bude širok pojam. Možda je za nju tako, ali ona vrlo dobro zna šta sam imao sa Zlatom i kakav sam bio prema njoj.

- Krivo mi je što je dozvolila sebi da komentariše Zlatinu i moju vezu. I moj otac je ime, ali to sebi nikad ne bi dozvolio. Pritom, rekla je da želim marketing preko te veze, što nema veze sa istinom. Mislim da Zorici treba marketing preko mene. Ako je to htela, drago mi je što sam joj pomogao – bio je izričit Joca.

Pročitajte: Zorica i Kemiš proslavili krštenje unuke Milice - Baka i mama blistale na glamuroznom slavlju FOTO

Od tada je prošlo osam godina, a čini se da on i dalje pamti nemili događaj.

- Nikada neću prići Zorici Brunclik, i to je to – kratko je poručio u emisiji Pretres, koja se emituje na Hype televiziji.

Zlata Aranđelović u međuvremenu se udala za Miloša Vujanovića i dobila ćerku, dok je Joca Stefanović emotivnu sreću pronašao sa Ivom Bojanović.

ATA Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović ATA Images