Ana Bekuta sinoć proslavila rođendan, ko bi joj dao ovoliko godina?

Ana Bekuta sinoć proslavila rođendan, ko bi joj dao ovoliko godina?

Autor: | 07/09/2024

0

Ana Bekuta rođendan je proslavila sinoć na jednom beogradskom splavu okupivši veliki broj prijatelja i kolega na jednom mestu.

Muzička zvezda poželela je da za 65. divan dan okupi sve drage ljude na jednom mestu i proslavi baš onako kako je želela, ali ipak, neko joj je cele večeri nedostajao.

F.S./ATA Images

 

Slavljenica je sinoć blistala, za proslavu jubilarnog rođendana odlučila se za svedenu i elegantnu crnu haljinu, a osmeh cele večeri nije skidala sa lica.

Među onima koji su joj prvi čestitali nakon što je ugasila svećice osim unuka Branka i Sonje bile su i njene najbliže koleginice.

Bekuta je imala dve torte koje su bile crvene boje, vatromete, a snimci i fotografije sa proslave objavljeni su na društvenim mrežama.

Najveselije pored Ane bile su njene koleginice i dugogodišnje prijateljice, Milica Pavlović i Lepa Brena koja je stajlingom pokupila poglede svih prisutnih.

Pročitajte: Ni ona nije mogla da odoli - Ana Bekuta uradila estetsku korekciju na licu, pogledajte kako sada izgleda

Folk diva imala je na sebi haljinu leopard printa u zlatnim tonovima i glomazne naočare za sunce pošto je proslava počela u rano popodne.

Ana Bekuta rođendan je proslavila baš onako kako je želela, okružena najdražim ljudima sa dobrom muzikom i sjajnom atmosferom, mada je ipak on nedostajao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEPA BRENA (@lepabrenadiva)

Bez Milutina koji ju je napustio pre nešto manje od tri godine više ništa nije isto, ali život ide dalje i pevačica zna da bi on sinoć  bio najsrećniji kada bi je video veselu.

Mi Ani želimo sve najbolje, i pitamo vas - Ko bi joj dao 65 godina kada izgleda lepše nego ikad?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages