Prva utakmica i prva pobeda: Trener ovog tima je Aleksandar Vučić

Prva utakmica i prva pobeda: Trener ovog tima je Aleksandar Vučić

Autor: | 07/09/2024

0

Svi znamo da će Aleksandar Vučić trener postati po završetku političke karijere jer mu je to velika želja zbog koje je pre nekoliko godina upisao fakultet.

Trebalo bi da je u junu ove godine predsednik države i završio osnovne studije, mada se diplomom još uvek nije pohvalio te verujemo da je neki ispit ostavio i za jesenje, poslednje rokove.

Instagram

 

Predsednik Srbije ovih dana boravi u Mačvanskom okrugu, a tokom posete Podrinju iskoristio je priliku da poseti trening juniora KK Loznica, gde je dobio priliku i da bude u ulozi trenera.

Vučić je svojevremeno i sam objavio da je upisao pohađao trenersku školu na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi, a ono što je tamo naučio primenio je ovoga puta na klupi juniora Loznice, gde je davao savete i za odbranu, ali i za napad.

- Svako svakog preuzima i kad sedmica dobije loptu dole, jak faul pod košem! Ne možemo mu ništa - jak faul pod košem.

Nema laganih poena, neka zarade teže malo - glasio je savet Vučića na tajmautu, a snimak je i objavljen na njegovom Tik Tok nalogu, kao i potezi sa samog meča.

Pročitajte: Dragi Boro, legendo... Oglasio se Vučić nakon nove vesti o rokeru

Imao je Vučić savete i kada je napad u pitanju.

- Dođe uručenje, ti ideš ovde, i on da ako može. Ako prođe taj pik sa četvorkom. Ako ne prođe ostajete ti i četvorka i pravite pik.

Svaki napad izlazite visoko, da im otežamo, da izgube koncentraciju, nema lakih poena i puštanja poena.

Posle meča, u kojem je Vučićeva ekipa i odnela pobedu, on je izneo utiske i izrazio nadu da će neko od ove dece postati reprezentativac Srbije.

Instagram

 

- Prvi put trener i prva pobeda! Nadam se da će neko od ove sjajne dece u budućnosti biti reprezentativac Srbije da i ja mogu da se pohvalim da sam trenirao šampiona.

Deco, srećno u životu i nikada ne odustajte od snova - poručio je Vučić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram