Devojčica je stigla kao ispunjenje svih želja, Milena Popović sa bebom u naručju FOTO

Devojčica je stigla kao ispunjenje svih želja, Milena Popović sa bebom u naručju FOTO

Autor: | 07/09/2024

0

Milena Popović dugo je krila svoju ljubav sa Igorem Jurićem, ali kada su ih paparaci prvi put zajedno uslikali shvatili su da sreća ne treba da se skriva.

Ipak, o ljubavi u medijima retko govore, pa nas je zato najnovija fotografija Milene Popović u prvi mah iznenadila i zbunila.

Instagram

 

Naime, državna sekretarka na Instagramu je veoma aktivna, prati je nešto više od 130.000 ljudi sa kojima ona gotovo svakodnevno komunicira.

Intimu i privatni život ljubomorno čuva za sebe pa tek ponekad možemo videti zajedničku sliku nje i njenog partnera na kojoj isijava ljubav.

Najnovija fotografija Milene Popović takođe je prepuna ljubavi i lepih emocija a na njoj se nalaze dve dame. Pogađate, ona je svakako jedna od te dve dame, a ko je druga?

U pitanju je beba od svega nekoliko meseci, pretpostavljamo dete bliskih prijatelja ili rođaka koja je pravi med.

Pročitajte: Milena Popović i ćerka Igora Jurića posle dve godine otkrile kako se slažu - Da li odnos sa maćehom treba da bude ovakav?

Udovica Olivera Ivanovića nije skidala osmeh sa lica dok je u naručju držala devojčicu, a mnogi su složni u jednom - i Mileni bi savršeno stajala jedna beba.

Te su joj pratioci jednoglasno poželeli da se u narednoj godini ponovo ostvari u ulozi majke, pa ko zna, možda se to i obistini.

Instagram

 

Sin Bogdan je sada već veliki i odrastao momak koji se sjajno slaže sa maminim izabranikom, te verujemo da ni on ne bi imao išta protiv da dobije brata ili sestru.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Najnovije vesti