Bajaga posle Borine sahrane doživeo saobraćajku, kolege odmah istrčale da mu pomognu

Bajaga posle Borine sahrane doživeo saobraćajku, kolege odmah istrčale da mu pomognu

Autor: | 07/09/2024

0

Vest da je Momčilo Bajagić Bajaga doživeo saobraćajnu nezgodu pri povratku sa sahrane Bore Đorđevića mnoge je potresla.

Nakon što je prijatelja ispratio na večni počinak muzičar se sa saradnicima vraćao za Beograd, ali na izlasku iz Čačka u njegov automobil se zakucao drugi. Srećom, nema povređenih.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Bajaga je sedeo na zadnjem sedištu, a prvi su pritrčali Milan iz "Nevernih beba" i muzičar Miša Mijatović. Muzičar nije hteo da izlazi iz automobila kako ga neko ne bi video i fotografisao.

Na licu mesta odmah je došla i policija, koja je obavila uviđaj i sve je završeno mirnim putem i bez povređenih lica, što je najvažnije.

Danas je posebno težak dan za sve, a naročito za ljude koji su bili izuzetno bliski sa Borom Čorbom kao što je i Bajaga.

Pročitajte: Stigli bajkeri na groblje, svi plaču dok hor peva "Pogledaj dom svoj anđele", Bajaga od tuge ne podiže glavu

Ono što je zanimljivo je da je Bajaga doživeo saobraćajnu nezgodu na mestu suvozača, te da nije on direktno kriv za udes.

Naime, pevač nikada nije polagao vožnju te u njegovom novčaniku nedostaje vozačka dozvola. Kako je više puta isticao, nikada mu volan nije bio potreban jer uvek ima ko da ga vozi.

(Kurir)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti