Glupo mu je da traži novac od mame i tate: Sin Zlate i Peje šokirao odlukom, ni škola, ni fakultet, već...

Glupo mu je da traži novac od mame i tate: Sin Zlate i Peje šokirao odlukom, ni škola, ni fakultet, već...

Autor: | 08/09/2024

0

Sin Zlate Petrović ušao u rijaliti

Folk pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja venčali su se 1996. godine, u jeku najveće popularnosti. Uprkos velikoj ljubavi, pa i činjenici da su dobili sina, brak nije opstao.

Ata Images

 

- Zapostavili smo porodicu. Ja sam provodio vreme po kafanama, ona sa drugaricama. Naš sin Jovan imao je kućnu pomoćnicu, ženu koja ga je čuvala 24 sata – priznao je Peja u jednom intervjuu.

Pročitajte: Zlata i Peja nisu dugo izdržali zajedno - Bili smo najlepši bračni par, a izgubili smo se u slavi i novcu

Iako je zaljubljenost prestala, Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja nastavili su da neguju uzajamno poštovanje i prijateljstvo. Najvažnija “spona” među njima bio je i ostao sin Jovan, koji danas ima 24 godine.

-Mama i tata nekada nisu bili kod kuće i po 20-30 dana, jer su išli na turneje. Imali smo žene koje su me čuvale. Kada je deka umro, baka se preselila kod nas. Tada me je ona preuzela i najviše je doprinela mom vaspitanju.

Ata Images

 

- Učila me je da budem skroman. Od bake sam naučio najviše o životu – pričao je Jovan Pejić o svom odrastanju.

U želji da pokaže da nije “tatin i mamin sin” Jovan je rano počeo da radi. Bavio se raznim poslovima, a jedno vreme bio je angažovan u produkciji serije “Zakopane tajne”.

Pročitajte: Skroman i vredan - Sin Zlate Petrović radi na najgledanijoj televiziji, njegovu seriju gledate svako veče FOTO

Iz Pinkovog studija za montažu sin Zlate Petrović preselio se u rijaliti, a o razlozima zbog kojih se odlučio na taj korak, kazao je:

- Radio sam, svoj sam čovek. Treba mi novac za biznis koji želim da pokrenem. Glupo mi je da tražim od mame i tate.

Kako je naveo, iako su se roditelji donekle izenenadili što je pristao da uđe u rijaliti, nisu mu ni branili. Samo su ga posavetovali da bude onakav kakav je i privatno. Tata ga je u rijaliti ispratio porukom koju je objavio na Instagramu:

"Dođe septembar. Uvek čestitke: Srećan polazak u školu, na fakultet... A sada srećan odlazak u rijaliti. Budi ono što jesi  jer tako ćeš sigurno pobediti."

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Ata Images