Nataša Bekvalac kumu javno čestitala rođendan, bez njega na estradi ne bi opstala: Zahvalna što te imam

Nataša Bekvalac kumu javno čestitala rođendan, bez njega na estradi ne bi opstala: Zahvalna što te imam

Autor: | 09/09/2024

0

Kum Nataše Bekvalac pre nekoliko dana proslavio je rođendan, a novosadska Barbika mu se emotivnim rečima obratila na Instagramu.

Poznata kao neko ko ima mnogo prijatelja i ko je do srži lojalan kada su drugarstva u pitanju, i ne čudi nas što pevačica ima mnogo kumova i kuma, ali malo ko zna da je ovaj poznati gospodin jedan od njih.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pre tri dana proslavio je 58. rođendan, a među prvima stigla mu je čestitka od njegove „najproblematičnije“ kume i prijateljice, kako Nataša voli da kaže za sebe.

Znate li o kome je reč? O tvorcu mnoštva hitova od 1992. godine do danas. Kum Nataše Bekvalac je, sada već verovatno pogađate, Dragan Brajović Braja.

„Srećan rođendan, kume moj. Voli te tvoja „najproblematičnija“. Zahvalna što te imam“, napisala je Nataša uz njihovu zajedničku fotografiju.

Inače, kum Nataše Bekvalac svojevremeno je otkrio da ni sa jednim od njenih bivših muževa nema isti odnos.

Pročitajte: A tamo ju je sačekao ON - Nataša Bekvalac blista od sreće na omiljenoj letnjoj destinaciji

Kada se drugi put razvela od rukometaša Ljube Jovanovića, tekstopisac je u razgovoru za medije otkrio da nije želeo da se meša jer se njih dvojica skoro nisu poznavali:

- Pa, ja i njen sadašnji suprug smo se jedva i upoznali. Tako da, za razliku od Danila, gde smo se družili godinama, to je bilo traumatično i za mene, iskren da budem.

Instagram

 

Taj period razvoda i svih tih ružnih stvari kroz koje su zajedno prošli. To je i mene potkačilo na neki način. Ovde stvarno nit’ se mešam, nit’ sam u toku.

Nismo bliski na taj način, ja i njen suprug, da bih to osetio kao prošli put - bez dlake na jeziku rekao je Braja tada za Telegraf.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages