Roditelji Radomira Drašovića su ćutali, a ona mu nije dala da trenira bilo šta drugo: Milica je zaslužna što sam postao vaterpolista

Roditelji Radomira Drašovića su ćutali, a ona mu nije dala da trenira bilo šta drugo: Milica je zaslužna što sam postao vaterpolista

Autor: | 09/09/2024

0

Radomir Drašović (27) jedan je od naših zlatnih vaterpolista, koji su nas ove godine obradovali najsjajnijim odličjem sa Olimpijade. 

Kafu obožava, kao i porodicu koja mu je velika podrška na svakom životnom putu. 

Printscreen Exkluziv

 

- Sa mojim momcima iz ekipe počeo sam da pijem i kafu i to se nastavilo do dana današnjeg. Možda sada malo i preterujem, ali dok ide ide - otkrio je Radomir Drašović u intervjuu za Exkluziv. 

Javnosti je malo poznato da je na Radomirovu odluku da se bavi vaterpolom, još dok je bio mali, uticala Milica, ni manje ni više nego jedna od njegove dve rođene sestre.

Pročitajte: Ko je Uroš Stevanović, čovek koji je Srbiju iz nemoguće pozicije odveo na zlatni tron Olimpijskih igara?

- Ona je presudila svojom gnjavažom i nedozvoljavanjem da idem na fudbal i košarku jer je bila sestra starija, pošto imam dve starije sestre.

Milica je svim silama pokušavala da me zadrži da ostanem u vodi i da počnem da igram vaterpolo - iskreno je ispričao Raša i dodao da sestre vode glavnu reč.

- Rekao bih da ih slušam. Imale su veliki uticaj da prođem bez nekih većih problema sve one krivine na koje sam tokom puberteta nailazio.

Uspele su da me zadrže na pravom putu i da stojim na zemlji i da znam gde treba da idem i da gledam. Naravno, uz mamu i tatu, one su imale možda i već uticaj u tom smislu - kaže Radomir i kroz osmeh dodaje: 

- Možda one ovo sada čuju i prvi put!

Printscreen Exkluziv

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Printscreen Exkluziv