Filip Petrušev na korak da se vrati staroj ljubavi?

Filip Petrušev na korak da se vrati staroj ljubavi?

Autor: | 09/09/2024

0

Filip Petrušev (24) pobrao je brojne simpatije domaće publike tokom Olimpijskih igara u Parizu, a posebno pripadnica lepšeg pola. 

Najnovije vesti o košarkašu danas su prilično uzdrmale javnosti.

Profimedia

 

Naime, Filip Petrušev propustiće prijateljski susret Crvene zvezde i Olimpijakosa, koji je na programu u utorak.

Kako prenosi grčki „Sport 24”, Petrušev i Najdžel Vilijams-Gos treniraju individualno i neće biti na raspolaganju treneru Jorgosu Barcokasu, kao i Tomas Vokap i Kostas Papanikolau koji u Istanbulu imaju obaveze prema ugovoru sa Evroligom.

Pročitajte: Filip Petrušev visok je 211 cm, a da mu vidite tek devojku FOTO

Za sada nije poznato da li je to samo slučajnost ili još jedan korak ka prelasku Petruševa u Zvezdu u kojoj je igrao 2022. godine.

Prethodno se Petrušev našao među igračima Olimpijakosa koji su dobili broj za narednu sezonu, da bi potom postalo jasno da ga tim iz Pireja neće pustiti na pozajmicu u Beograd barem do kraja septembra i okončanja Superkupa Grčke.

Inače, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde veliku podršku ima u svojoj izabranici Tiani Šumaković. Filip i Tiana već dugo su u srećnoj vezi.

Kolika mu je podrška moglo se videti i nakon spektakularnog preokreta košarkaške reprezentacije nakon kojeg je savladala reprezentaciju Australije sa rezultatom 95 : 90 i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara.

Tiana nije mogla da obuzda emocije pa je posle završetka paklene utakmice objavila video na kome se vidi koliko je emotivna, pa je plačući u ruci držala zastavu Srbije.

„Ponos”, napisala je kratko na svom Instagram storiju tom prilikom.

O Tiani se ne zna mnogo, ne voli da se eksponira u javnosti, ali prema onome što objavljuje na svom profilu, može se zaključiti da voli da putuje i prati modne trendove.

Ivan Vučićević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ivan Vučićević