Kuća u koju Jelena nije ušla od 2019. godine: Ovde je živela i umrla Divna Karleuša

Kuća u koju Jelena nije ušla od 2019. godine: Ovde je živela i umrla Divna Karleuša

Autor: | 09/09/2024

0

Divna Karleuša preminula je početkom marta 2019. godine posle duge borbe sa teškom bolešću.

Vest je potresla celu estradu, a za njenu ćerku utehe ni danas nema. 

Jelena Karleuša često na društvenim mrežama evocira uspomene na ženu koja joj je bila najveća podrška, ali i u emisijama, gde se među pitanjima često nađe i ono o njenoj majci.

Divna je preminula u svojoj kući dok se njena ćerka vraćala sa nastupa u Beču. Kada je stigla u Beograd, Jelenu su dočekale vesti od kojih je ceo život strepela.

M.M./ATAImages

 

Kuća Divne Karleuše sada je prazna, a Jelena je nedavno u emisiji otkrila da li je posle majkine smrti bila u njoj.

– Moja majka sve što je u životu skupljala i zaradila i za šta se borila ostalo je u njenoj kući zaključano i nikad više nisam ušla.

Nikad nisam ušla u njenu kuću. Ostala je onako kako smo je izneli iz kuće, tako je ostalo sve njeno i ja sam shvatila da sve što imamo sad, đinđuve, zlato, kola, stanove, to je potpuno nebitno – rekla je Jelena u emisiji „U ringu”.

Divna Kaleuša ostala je upamćena kao jedna od najpoznatijih radio-voditeljki koja je pomogla brojnim pevačima da postanu poznati.

Mnogi od njih je i danas, šest godina posle njene smrti, pominju po dobru. 

Pročitajte: Preminula je baš u nedelju - Jelena Karleuša i danas čuva poruku koju joj je Divna poslala 13. februara u 13 sati i 13 minuta

Osim toga, Divnine komšije su posle njene smrti imale o njoj da kažu samo lepe reči.

– Bila je ljubazna i uvek se rado javljala u prolazu, ali je poslednja četiri meseca nisam video – rekao je voditeljkin prvi komšija odmah nakon Divnine smrti.

– Živela je s jednom plavom ženom, verovatno sa sestrom. Tog dana je ta gospođa išla više puta uz stepenice i izlazila napolje, a onda je stigla Hitna pomoć.

Baš smo se čudili zbog koga je došla, a onda smo posle saznali da je reč o Divni.

Mnogo nam je žao. Nismo je sretali često, ali se uvek nasmejana javljala u prolazu, iako se nije baš družila s komšilukom po kućama – ispričala je jedna baka odmah nakon Divnine smrti.

Arhiva HELLO!

 

Divna je živela na kraju slepe ulice u beogradskom naselju Altina, u skromnoj kući s prizemljem i potkrovljem.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!