Ammar Mešić se vratio i ima divne vesti: Uvek govorim da Bog na kraju nagradi

Ammar Mešić se vratio i ima divne vesti: Uvek govorim da Bog na kraju nagradi

Autor: | 11/09/2024

2

Prošlog leta, negde u ovo vreme, Ammar Mešić napustio je seriju “Igra sudbine”. Prethodno je, četiri godine, tumačio lik Strahinje Bunčića i uživao veliku naklonost publike. O simpatijama od strane devojaka da ne pričamo.

printscreen Nova TV

 

Nedugo nakon toga do javnosti su stiglle vesti da je otišao u Beč i da radi na građevini.

Pročitajte: Odluka je konačna - Još jedan glumac napušta seriju Igra sudbine, svi ste ga voleli

Ipak, u inostranstvu je ostao nepuna tri meseca, budući da su počele da pristižu nove glumačke ponude. Ovih dana, na programu Nove TV, počela je da se prikazuje serija “U dobru i zlu”, u kojoj Ammar Mešić tumači jednu od glavnih uloga.

Uprkos tome što se vratio poslu za koji se školovao i koji najbolje zna da radi, Ammar Mešić ne zaboravlja iskustvo stečeno u Beču.

- Rad na građevini je samo potvrdio jačinu mog psihičkog stanja. Naučio sam da uvek postoji rešenje, te da bez obzira na to šta je u pitanju nikada ne treba prodati dušu. Upoznao sam divne ljude, s kojima se i danas čujem - rekao je nedavno u intervjuu za Story.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Iako već neko vreme živi i radi u Zagrebu, glumac je ostao na vezi i sa kolegama iz Srbije.

- U kontaktu sam sa Stevom Pialeom, Oljom Lević i Mateom. Njih troje su sve vreme bili uz mene -priznao je.

Osim novim ulogama, o kojima će se tek pričati, Ammar Mešić i te kako ima čime da se pohvali.

- Uvek govorim da te Bog na kraju nagradi. Tako je poslednjih dana 2023. godine moj mlađi brat dobio sina. Ta priča je još lepša jer se brat prethodno izlečio od raka - otkrio je Ammar sa čim se sve suočavao na privatnom planu.

Pročitajte: Za Ammarom Mešićem devojke uzdišu, a tek kad mu vidite brata - Deni neodoljivo podseća na zavodnike iz turskih serija (foto)

- Dolazak Damira bio je nagrada za celu porodicu. U horoskopu je Strelac kao ja. Već govore da ima borben karakter na mene, što mi se jako sviđa - poručio je šarmantni glumac.

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Eva Čubrović printscreen Nova TV

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti