Holivud stigao u Beograd: Čuveni reditelj okupio sjajne glumce, uz Bardema i ovaj srpski šmeker

Holivud stigao u Beograd: Čuveni reditelj okupio sjajne glumce, uz Bardema i ovaj srpski šmeker

Autor: | 11/09/2024

0

Starije generacije i danas sa setom pričaju da su u Beograd nekada često dolazile holivudske zvezde. Posle duže pauze, naša prestonica ponovo će ugostiti svetski poznate glumce koje je okupio reditelj Piter Veber.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ljubiteljima filmske umetnosti Veber je poznat pre svega po filmu “Devojka sa bisernom minđušom”, u kojem su glavne uloge igrali Skarlet Johanson, Kilan Marfi i Kolin Firt. Takođe potpisuje i filmove “Uzdizanje Hanibala”, “Imperator”, “Šest stopa pod zemljom”.

Pročitajte: Skarlet Johanson - Jednog dana ću se možda kandidovati za predsednicu Amerike


Čuveni Britanac ovog puta dolazi zbog snimanja novog filma pod nazivom “Dragn”. Reč je o napetom naučnofantastičnom trileru koji istražuje granice između ljudske prirode i tehnoloških dostignuća.

Već sada je poznato da će se snimati na više lokacija, među kojima je i staklena bašta u Palati umetnosti Madlena.

Reditelj Piter Veber za svoj novi film okupio je brojna poznata imena. Do sada je otkriveno tek nekoliko: Adam Daveport, Džejms Pakston, Lili Krug, kao i Karlos Bardem, brat Havijera Bardema, koji je glumio u seriji “Narcos: Mexico”.

U toj ekipi našao se i Jadran Malkovič, koga je naša publika upoznala u serijama “Crna svadba” i “Azbuka našeg života”.

F.S./ATAImages

 

On je i ranije glumio u inostranim projektima, a na pitanje kako se obreo u ovdašnjem filmskom svetu, u intervjuu za HELLO! Jadran je rekao: 

- Preko agencije sam dobio ulogu u jednom američkom filmu, čije je snimanje odloženo zbog pandemije. Pitali su me da li sam zainteresovan za ulogu u novoj seriji koja se planira, i tako sam se našao u “Crnoj svadbi”. Tu me je zapazila Jelena Bajić Jočić.

- Ovo ne govorim da bi ljudi rekli “Jadran se namučio”, već da ukažem na to da nije lako otvoriti vrata filmskog sveta. Da jeste, ja bih još pre trideset godina imao glavnu ulogu u nekoj odličnoj seriji, kao što danas imam u “Azbuci”. Trebalo je sačekati pravu šansu.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti