Filip Živojinović pripio uz sebe i ljubi Prijinu koleginicu, baš se opustio u kafani, snimak se samo komentariše FOTO

Filip Živojinović pripio uz sebe i ljubi Prijinu koleginicu, baš se opustio u kafani, snimak se samo komentariše FOTO

Autor: | 11/09/2024

0

Sinoć se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem je Filip Živojinović u zagrljaju, veoma prisnom, sa koleginicom njegove supruge.

Dok je ona pevala jednu od njegovih omiljenih pesama, on ju je pribio uz sebe i nekoliko puta poljubio u obraz, a video-zapis je odmah po objavljivanju na mrežama postao viralan.

Antonio Anhel / Ata images

 

I sad svakog zanima o kojoj je pevačici reč. O jednoj koja je Aleksandri gostovala na koncertu i nije tajna da su dobre prijateljice.

U pitanju je Sandra Afrika. Ona je sa kompozitorom sedela u jednom prestoničkom restoranu u prisnijoj atmosferi, te se latila mikofona da zapeva koju numeru.

Ostali ljudi koji su sedeli sa njima za stolom zabeležili su ovaj trenutak, ne sluteći da će baš taj snimak gde je Filip Živojinović u zagrljaju Sandre Afrike napraviti potpuni haos na društvenim mrežama.

Naime, već su se pojavili komentari poput onih da su njih dvoje veoma bliski za prijatelje, kao i to da Prijovićevoj sigurno ne prija da vidi muža kako grli i ljubi u obraz drugu damu.

Pročitajte: Brak na velikom ispitu, Aleksandra Prijović otkrila: Filip bez nje ne može, nema rešenja, baš je problem

Da spekulacije dodatno dobiju na značaju govori podatak da muzička zvezda nije prisustvovala ovoj večeri, ili se krila iza kamere, ali svakako na snimku je nema.

Sandra nije skidala osmeh sa lica dok je Živojinoviću pevala na uvo omiljenu pesmu, a on joj je iz zahvalnosti uzvratio jakim zagrljajem i sa nekoliko poljubaca u obraz i glavu.

TikTok printscreen

 

TikTok printscreen

 

Podsećanja radi, Afrika je nedavno bila gost na koncertu njegove supruge Aleksandre Prijović, te verujemo da mesta napisima i tračevima o ovoj temi nema.

Filip i Sandra su pre svega prijatelji, a uz čašu dobrog vina svako se opusti i prepusti atmosferi. Verujemo da je Aleksandra upoznata sa svim detaljima ovog druženja i da njihov brak neće ugroziti spekulacije.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić M.M.ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti