Kad pre je toliko porastao! Mandin najmlađi sin krenuo stopama roditelja, niko srećniji od Anje

Kad pre je toliko porastao! Mandin najmlađi sin krenuo stopama roditelja, niko srećniji od Anje

Autor: | 11/09/2024

0

Prošlo je nešto više od osam godina od kada je iznenada na sceni preminuo Milorad Mandić Manda, dok su u publici bili njegova supruga Anja i naslednik Andrija.

Mandin najmlađi sin tada je bio dete koje je već stvorilo ljubav prema daskama koje život znače, pa najnovije vesti koje stižu iz njihovog porodičnog doma uopšte ne treba da nas iznenađuju.

Boško Karanović

 

Naime, ovog leta je Andrija Mandić upisao Fakultet dramskih umetnosti, smer gluma, u klasi profesorke Marije Milenković, dok će mu koleginica i prijateljica sa studija biti Marta Petričević, ćerka Nele Mihailović.

Iako je sa nepunih deset godina ostao bez oca, Anastasija se trudila da njen mezimac odrasta okružen ljubavlju starije braće i sestre, kao i svih članova porodice i bliskih prijatelja.

I uradila je dobar posao jer je Mandin najmlađi sin izrastao u divnog dečka koji će za 18 dana "oduvati" isti broj svećica na torti, a dva dana kasnije sestri prvi put ispred katedre.

Ponosna majka je lepe vesti podelila samo sa najmilijima, ne želeći da sina javno hvali i eksponira pošto i sam ne voli medijsko pominjanje.

Pročitajte: Mandina udovica u zagrljaju voljenog - Anja je pored njega pronašla sreću FOTO

Dok ne zablista u prvoj glumačkoj ulozi, veoma uskoro, jer verujemo da je pokupio samo najbolje, kako od oca, tako i od majke, koji su vrhunski glumci.

Mandina udovica neretko na društvenim mrežama podeli fotografiju sa naslednikom koji likom umnogome podseća na pokojnog oca.

 

 

- Rekla bih da ima dosta Miloradovih osobina. Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali se na svoj račun.

I naravno sad je u fazi da nekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži svoje bliske - rekla je Anja jednom prilikom za magazin "Gloria".

FDU printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Marina Lukić / Gloria

Pročitajte još

Najnovije vesti