Ko je Miloš Čujović? Danas se ženi Kajom, 5 godina proveo u zatvoru, bivša zbog prevare uradila najluđe

Ko je Miloš Čujović? Danas se ženi Kajom, 5 godina proveo u zatvoru, bivša zbog prevare uradila najluđe

Autor: | 11/09/2024

0

Pevačica Kaja Ostojić do sada je tri puta stala pred matičara, a sada je spremna i za četvrti pokušaj - danas je svadba pevačice i njenog izabranika Miloša.

Kao majka se ostvarila u prvom braku, pa ćerka Kaje Ostojić, Nikolina, danas ima 22 godine.

Marija Mlađen/ATA Images

 

Sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem nije se rastala prijateljski. Ipak, tvrdi da ne bi ništa menjala jer je dobila predivno dete.

Beograđanin Miloš Čujović danas će se oženiti lepom pevačicom, a javnosti je poznat kao haker koji je bio hapšen zbog milionske prevare. 

Pročitajte: Nikolinu je sama podigla - Ćerka Kaje Ostojić radi za Donalda Trampa

Miloš je bio optužen zbog višemilionske internet prevare. Prema pisanju medija, on je zbog malverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici.

instagram/kaya_ostojic

 

Inače, dok je Čujović boravio u zatvoru u Spužu zbog internet prevara, prijavio je policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava. 

Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo Bojana Čujović sve lažirala kako bi se suprugu osvetila zbog prevare.

Inače, ćerka Kaje Ostojić izrasla je u lepu i pametnu devojku. Budućnost vidi u Americi, gde živi poslednjih godina.

Instagram

 

 

- Ona ide za svojom srećom i ja to razumem - ističe ponosna majka, koja za svoju jedinicu kaže da je veliki radnik i odličan student.

- Dobila je stipendiju za treću godinu fakulteta i srećna sam zbog toga jer se znanje uvek isplati. Nije još uvek pronašla momka u Americi, ali je oduševljena Floridom.

- Prosto je razumem kad kaže da neće da se vraća iz Majamija. Iskreno, ni ja nisam htela da se vratim - priznala je Kaja Ostojić pošto se vratila iz posete ćerki.

Paralelno sa studijama Nikolina i radi. Profesionalnu afirmaciju pronašla je u agenciji koja radi marketinšku kampanju Donaldu Trampu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/kaya_ostojic

Pročitajte još

Najnovije vesti