Svaka čast glumi, ali treba skupiti šljive: Na imanju Nenada Jezdića voće rodilo kao nikad ranije

Svaka čast glumi, ali treba skupiti šljive: Na imanju Nenada Jezdića voće rodilo kao nikad ranije

Autor: | 12/09/2024

0

Nenad Jezdić pre nekoliko godina napustio je Beograd i sa porodicom se preselio na selo gde vozi traktor i bavi se svim poslovima koje zahteva jedno imanje.

Jakov Simović

 

- Upravo je selo održalo Srbiju. Nahranilo nas i othranilo. Sa nestajanjem sela nestala bi i Srbija - istakao je u jednom intervjuu priznati dramski umetnik, koji je spas od gradske vreme pronašao u Zabrdici, nadomak Valjeva.

Pročitajte: Grad zamenio selom - Vodimo vas na prelepo imanje Nenada Jezdića na kome živi sa suprugom Sarom i četvoro dece

Glumu, ipak, nije zanemario, pa ga i dalje gledamo pred kamerama i na daskama koje život znače.

U pauzama između poslovnih angažmana bavi se poljoprivrednim poslovima kojih na seoskom imanju uvek ima, a proizvodi i rakiju.

Youtube/Printscreen/Blic

 

Nenad Jezdić jedna je od retkih ličnosti iz javnog života koji već decenijama uspešno razdvaja privatno od profesionalnog. Nije tajna da je od 1996. godine u braku sa suprugom Sarom, kao i da imaju četvoro dece, ali u medijima se teško mogu naći fotografije, a još manje izjave članova njegove porodice.

Ipak, nema sumnje da ćemo upoznati bar jednu ćerku omiljenog srpskog glumca, budući da je Vasilija Jezdić odlučila da krene tatinim putem. Prošlog leta našla se među desetoro kandidata koji čine poslednju klasu profesora Dragana Petrovića Peleta pre odlaska u penziju.

Pročitajte: Nikada je nismo videli - Ovo je ćerka Nenada Jezdića nesvakidašnjeg imena koja je upisala glumu

Jedna od uloga kojoj se Nenad Jezdić posvetio u poslednje vreme je ona u seriji “Igra sudbine”. Obaveze je, ipak, brižljivo rasporedio.

- Pre podne sam ubirao plodove svog rada na mom gazdinstvu. Nakupili smo nekih 60-70 tona šljive - otkrio je u razgovoru za portal TV Prva pre nego što je obukao kostim Gvozdena Bošnjaka koga igra u popularnoj telenoveli.

Nema sumnje da će se ove jeseni na imanju Jezdića praviti odlična rakija. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti