Dejana Milićevića otac je napustio: Ne pamtim da mi je rekao da me voli, našao je novu porodicu, ženu, dom

Dejana Milićevića otac je napustio: Ne pamtim da mi je rekao da me voli, našao je novu porodicu, ženu, dom

Autor: | 12/09/2024

0

Dejan Milićević uvek je s ponosom isticao da je najvažnija osoba u njegovom životu majka koja ga je sama odgajala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Mene i majku moj otac je napustio kada sam imao dvadeset meseci. Našao je novu porodicu, ženu, dom. Mi ga više nismo interesovali. Majka i ja ostali smo sami da se snalazimo, a ona se borila kao lavica - pričao je svojevremeno jedan od naših najpoznatijih fotografa.

Pročitajte: Njega hejteri često komentarišu, a kada mu vidite majku, ostaćete bez teksta - Ona je rodila Dejana Milićevića

Kako ističe, majka ga je lepo vaspitala i od njega napravila dobrog čoveka. To je razlog više da bude ponosan na nju, kao i ona na njega.

Gostujući u emisiji „Pretres” na Hype televiziji, Dejan Milićević otkrio je deo svoje porodične priče.

- Moj otac Tomislav važio je za velikog zavodnika u bivšoj Jugoslaviji. Svirao je u „Plavom ansamblu”. Mene i majku je napustio zbog druge žene. Zaljubio se u pevačicu sa kojom je tada radio, sa njom je stupio u brak.

- Dobio je dva predivna sina, moja dva polubrata, na koje sam jako ponosan - rekao je Dejan.

Iskreno je priznao da se, tokom odrastanja, ne seća nekog specijalnog očevog zagrljaja, niti da mu je rekao: Sine, ja te volim.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na pitanje voditelja da li je bilo trenutaka kada je oca mrzeo, Dejan Milićević je odgovorio:

- Samo kad je nervirao majku. Tad sam ga baš mrzeo. I kad bih kod nje video taj neverovatan ponos, nastojanje da ja ne primetim ništa. A ja vidim da se ona kida.

Inače, majka proslavljenog estradnog maga, koji je zaslužan za karijere brojnih pevačica, radni vek je provela kao ekonomista. U penziji je već desetak godina, ali je i dalje aktivna.

Kada je zakoračila u osmu deceniju, Sunčica Milićević je postala zaštitno lice jedne estetske klinike.

- Moja majka, dupli Lav u horoskopu, u osmoj deceniji izgleda perfektno. Tri puta nedeljno ide na jogu, u tome je ne može sprečiti ni najveće nevreme.

Da ne pričam da vodi računa o svakom zalogaju koji unese, kuva zdrave kombinacije povrća i mesa - ispričao je jednom prilikom Dejan Milićević za HELLO!.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti