Ilda Šaulić okrenula novi list: On jeste moja prva ljubav, ali...

Ilda Šaulić okrenula novi list: On jeste moja prva ljubav, ali...

Autor: | 12/09/2024

0

Ilda Šaulić već godinama uživa u skladnom braku sa Bojanom Vučkovićem, a kruna velike ljubavi je ćerka Ema.

Važe za jedan od najsrećnijih parova na ovdašnjoj javnoj sceni, zajedno su prolazili kroz sve lepe, ali i manje lepe trenutke, i jedno drugom su najveća podrška.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića oduvek je slušala srce i težila ostvarenju svojih snova. Tako je još u ranoj mladosti shvatila da njen takmičarski duh mora da dođe da izražaja, pa se dugo profesionalno bavila sportom. Tenis je bio njen izbor, i zaista je postizala sjajne rezultate. 

Međutim, ako ovih dana sretnete Ildu Šaulić u polo majici, mini-suknji, kačketu i sa sportskom torbom na ramenu, sigurno ćete pomisliti da su reket i loptice unutra i da je krenula na tenis. Ali, grešite. 

Pročitajte: Stan Ilde Šaulić u Americi ni nalik domu na Bežaniji - Pogled iz dnevne sobe vredi milione

Ilda je odlučila da reket zameni štapom, a tenisku golf lopticom. Kako ovih dana punom parom radi na pripremama za svoj koncert 10. oktobra u Mts dvorani, kondicija joj je preko potrebna, pa je sport najbolji put do nje. 

- Tenis je moja prva ljubav, ali sam zaista oduševljena golfom jer je sport koji osim fizičkog angažovanja podrazumeva boravak u prirodi i pruža mir.

U svoj gužvi oko proba, scenografije, kostima, intervjua i drugih obaveza oko koncerta, to mi dođe kao vreme koje izdvojim za sebe. I posle toga zaista sam puna elana i imam više snage da sve odradim - otkrila je Ilda. 

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Mateja Stanisavljevic/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti